Pureline tatlı portakal ve buğday özü duş jeli kullanan var mı? Ben narenciye kokularına bayılırım ama buğday ile birleşince nasıl olmuş emin olamadım. O yüzden aranızda kullanan varsa yorumlarını bekliyorum. Memnun kaldınız mı?Pureline Tatlı Portakal ve Buğday Özü Duş Jeli
Pureline Tatlı Portakal ve Buğday Özü Duş Jeli kullanan var mı?
Duş jeli vücut temizliğinde kullanılan sıvı bir maddedir. Farklı cilt tiplerine göre yapıları ve çeşit çeşit kokuları ile daha çok tercih edilen duş jelleri cildi temizler ve nemlendirir.
Duş jeli mi sabun mu?
Pureline Tatlı Portakal ve Buğday Özü Duş Jeli
Banyoda duş jeli mi sabun mu tercih etmeliyim diye düşünüyorsan tercihin duş jelinden yana kullanman doğru olacaktır. Sabunlar cildimizi kurutur. Ph seviyesi cildimize uygun değildir. Ancak duş jelleri vücudu arındırırken aynı zamanda nemlendirir.
Duş jeli ile yüz yıkanır mı?
Duş jeli ile yüz yıkanmaz. Duş jeli vücudumuzu yıkamak için kullanılmalıdır. Yüzümüzün bakım ve temizlik ihtiyaçları farklıdır. Bu nedenle duş jeli ile yüzünüzü yıkamayın. Yüz yıkamak için olan temizleme jellerini tercih etmeniz daha doğru olacaktır.
Pureline tatlı portakal ve buğday özü duş jeli denediğim günden itibaren favorim oldu. Kokusu bir harika. Buram buram portakal kokuyor. Duştan sonra kokusunun kalıcılığı gayet iyi. Duşta köpürme performansı çok iyi. Tertemiz ve arınmış hissediyorsunuz. Bence kesinlikle seveceğin bir duş jeli olacak.
En İyi Cevaplar