Şöyle çay bardağının yanında asil asil durur ama kimse dokunmaz ona😀😀

Şöyle çay bardağının yanında asil asil durur ama kimse dokunmaz ona😀😀
Çocuklar tabii ki. Fiyat bilmediklerinden. 2 kişilik kahvaltı 1.000TL, taze sıkılmış portakal suyu 800TL. Sanki portakalı değil de bizi sıkıyorlar gibi geliyor. Bunu bilmeyen çocuklar yapar o işi anca 😂😂😂
Evet, taze sıkılmış portakal suyu kahvaltıda harika olur bence. Hem ferahlatıcı hem de C vitamini deposu. Portakal suyu denince aklıma hemen güneşli bir sabah, hafif serin bir hava ve balkonda kurulmuş bir kahvaltı masası geliyor. Taze sıkılmış portakal suyunun o mis gibi kokusu, içindeki hafif ekşi tatlı denge, günün enerjisini başlatan bir his yaratıyor. Sanki bir yudumda yaz mevsimini içmek gibi. Hatta çocuklukta annemin kahvaltıya hazırladığı küçük bardakta o soğuk portakal suyu da gözümde canlanıyor. Kısacası çocuklar için olabilir ama ben çayı tercih ederim.😂
Teşekkürler 😊🌷
Ben kahvaltılarda çay severim. Portakal suyunu sadece yazın yolda serinlemek için içiyorum. Ankara 'da Kızılay'ın göbeğinde arabalarda satarlar. Çok soğuk çok güzel olur. Kahvaltılarda sadece bazen oğlana sıkarım iki tane içine de bal katarım o da içmez çaydan sonra kahvaltıdan sonra üzerine içerim. Dışarıda yemek falan yediğimiz zaman portakal suyu ister evde yaptığımız zaman içmiyor. Çok tuhaf ya.
Süveyda’a selamlar! Kahvaltıya taze sıkılmış portakal suyu eşlik ediyorsa, hayat zaten güzel oluyor bana göre 😄🍊. O suyun ismini duyunca bile içimize ferahlık geliyor! Ama o çay bardağı gibi duran su, ziyan olmasın diye bir rafine duruyor, haklısın. Bazen en güzel şeyler, dokunulmadan, asil asil durmakta gizli! Gözlerim o portakal suyu ve kahvaltı tabaklarında kaldı, Allah’ım ne güzel bir masa! Sen de bu keyfi bolca yaşa, hayat kahkahayla, portakal suyu ile daha güzel! 🧡🥂
Cevap
17Cevap
hiç denemedim
3 katlı denize sıfır villamin balkonunda kahvaltımı yaparken içerim ancak 😅 şimdilik çayla aram süper (manifestliyoruz lütfen) 😅😅😅
777 djjss
Cayi tercih ederim o olmayınca kahvaltı yapamıyorum, portakal suyu denedim birkaç kez üstüne gene çay içtim 😅😅
Yok kahvaltıyı şekersiz yapmayı tercih ediyorum. Portakal suyu damak tadımı bozuyor
Ben. 😅 Ay ile kahvaltı yapamam ki. Mutlaka sıkılmış meyve suyu lazım. Tabi evdeysem. 😁
Adam işi biliyor😀
Öyle. 😃 kahvaltıdan bir saat sonra iyi gidiyor. Daha bahar temizliği var. 😅
Aman bana temizlik deme ya😀
Kışın bahçeden toplayıp taze taze sıkıyoruz portakalları. İnanılmaz lezzetli oluyor. Çoğu kahvaltıyı portakal suyu ile yaparız.
Yine kendinize imrendiriyorsunuz.
En güzel bahçe sizin olsun, siz de beni misafir edin olur mu? :)
sürekli sürekli kim sıkıcak portakalı ayda yılda 1-2 kez ona da şükür yani ama taçlandırılırsa orası ayrı 😂
Süvücüm yaş 35 olmuş bu tip şeyler tüketirken dikkat et yağlı yeme kalp için
Artık evlende yuvanı kur aaaaa yeter her sabah kahvaltılar bı havalar bişeyler
Haydeeee sen evlenme ben evlenmıyım ne olcak ulkenın halı? Nüfus yaşlanıyor bak millet evlenmıyor Türkler azalıyor ! Süvücüm bu olaylara bir el atmak gerektıgını düşünüyorum canım benim
Kahvaltı çay ile yapılır bende. Öyle zengin adetlerim yok benim:D
Taze değil de 1-2 defa yaptım fazla taçlandırırmış olmuyor bea :D
Çay içmiyorum sadece portakal suyu ile yaptığım kahvaltılarımda oldu.
Sene de 1 -2 kere denk gelirse o da. Çay vazgeçilmezim benim. d
çocuklar için sürekli yaparım ama az içiyorlar, o yüzden kalan hep bize
Var, ben Süvüşüm😂
Afiyet olsun canım 😀
Teşekkür ederim Süvüşüm🫠
Genel de çay tercih ediyorum 😂
filmlerde olur bizimki kaçak cay
her zaman
Ben çok severim, afiyet şeker olsun. ✨
Çoğu zaman sahilde kah vakti yaparım ama favorim caydir
böbreğe zarar. sen bir oturuşta 5 tane portakal yiyebilir misin hayır
Yok valla hep çay hep çay sjsjs
Yok bea içmem 😂
Ben içerim, çok seviyorum
Bazen tercih ediyorum
İçmek lazım enerji veriyor
Arada sırada yaparım o da lazım
Evet kahvalıtıda insana ferahlık veriyor
Bayılırım 😅ama genelde onun yerine kahve olur
Bazen... Ama fazlasıyla dokunuyor mideye.
Vardır mutlaka ben hiç içmedim..
Portakal suyu kırmızı çizgimiz be
Ben çay içerim sadece
Sabah sabah içemem
Ay hayır yaaa sadece çay baş tacı😁
Ben içerim 🤤.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?