Saçlarım son zamanlarda yıpranmaya başladı. Ben de saçlarım için araştırma yaparken yeşil çayın saçlar üzerindeki etkisini gördüm. Yeşil çayın saça faydası nedir, yeşil çaylı şampuan kullanan var mı? Alıp bir şans vermek istiyorum. Ancak hangisini alacağıma karar veremedim. Önerisi olan var mı?Yeşil Çayın Saça Faydası
Yeşil çayın saça faydaları neler, yeşil çaylı şampuan önerir misiniz?
Yeşil çayın faydaları hem cildimiz hem saçlarımız için oldukça fazla.
Yeşil çayın saça faydası nedir?
Yeşil çayın saça faydası
Yeşil çay panthenol içerir. Bu da saçlar için oldukça önemlidir. Yeşil çayın saça faydası; - Saçların sağlıklı ve canlı görünmesini sağlar - Saçların uzamasını sağlar - Saçların dökülmesini engeller - Saçın ihtiyacı olan E ve C vitaminini içerir. Bunun yanında gerçek bir antioksidandır.
Yeşil çaylı şampuan önerim Elidor Detox Ferahlığı!
Elidor yeşil çay içeren detox ferahlığı
Saçlarımızın bazen dinlenmeye ve detoksa ihtiyacı oluyor. Limon ve yeşil çay içeren Elidor Detox Ferahlığı şampuanını kullanmanı tavsiye ederim. Saçlara canlılık veriyor. Ayrıca saçları ve saç diplerinde ferahlık sağlıyor. Bu hissi gerçekten seviyorum. Saçları dipten uca besliyor ve bu sayede hacimli saçlara kavuşmuş oluyoruz.
Benim Elidor yeşil çay içerikli şampuanını deneme fırsatım oldu ve çok sevdim. Hem kokusu hem etkisinden memnunum. Denemeni tavsiye ederim. Yeşil çayın saça faydasını fazlasıyla göreceğinden eminim.
En İyi Cevaplar