Duş jeli, vücut şampuanı nasıl kullanılır? Siz hangi duş jelini tercih ediyorsunuz? Vücut şampuanı ile duş jelinin farkı ne?
Cevabın nedir?
+1 yılDuş jeli ile vücut şampuanının farkı nedir?
Duş jeli de vücut şampuanı da aynı amaçla kullanılmaktadır. Vücut temizliği için tercih edilen bu ürünlerin arasında büyük bir fark bulunmamaktadır. Ancak vücut şampuanlarının bir diğer kullanım alanı da küvette kullanımdır. Duş jelinden daha fazla köpüren vücut şampuanları küvette kullanmak için de tercih edilebilir.
Duş jeli ile yüz yıkanır mı?

duş jeli ile yüz yıkanır mı Duş jeli vücudu yıkamak için kullanılır. Yüzü yıkamak için uygun değildir. Cildinize zarar verebilir, kurumasına ve dengesinin bozulmasına neden olabilir. Yüzünüzü yıkamak için cilt tipine uygun olan yüz temizleme ürünlerini kullanmalısınız.
Duş jeli ile saç yıkanır mı?
Duş jeli ile saç yıkanmamalıdır. Saçın temizlenmesi için duş jelleri uygun değildir. Bunun için saç yapınıza uygun şampuanları tercih etmelisiniz. Duş jelleri vücut temizliğinde kullanılmak için uygundur.
Duş jeli tüylenme yapar mı?
Duş jelinin tüylenme yaptığı ile ilgili bir durum mevcut değil. Belki tüyleri besleyen yağ gibi içeriklere sahip olanlar tüyleri besleyebilir ancak bununla ilgili bilimsel bir açıklama bulunmuyor. Bence gönül rahatlığı ile duş jeli kullanabiliriz.
Vücut şampuanı nasıl kullanılır?

vücut şampuanı nasıl kullanılır Vücut şampuanı nasıl kullanılır sorusunun cevabı duş jeli ile aynıdır. Banyo yaparken lifinize bir miktar alarak köpürtün ve vücudunuzu temizleyin. Bu ürünü küvette de kullanabilirsiniz. Su ile doldurduğunuz küvete bir miktar vücut şampuanı dökün ve köpürtün. Sonrasında duşun keyfine varın :)
Duş jeli önerileri
Benim son zamanlarda severek kullandığım duş jelleri arasında Pure Line duş jelleri yer alıyor. Hem kalıcı kokuları hem de vücudu çok güzel temizlemeleri benim favorim olmalarını sağladı.

Pure Line duş jelleri Sevdiğiniz her çeşit kokuyu bulabilirsiniz seçenekler arasında. Ferah ya da tatlı kokular, çiçek kokuları gibi her seçenek mevcut. Bence bir şans verin, pişman olmazsınız.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
+1 yılEline bir miktar alıp vücuduna sürüyorsun, veya lifine biraz sıkıp öyle de cildini kirden arındırabilirsin.
Pek bir farkı yok hemen hemen aynı.00 YorumlaBen klasik hacı Şakir sabunları ile haftada bir kükürtlü sabun kullanırım. Duş jelleri tercih etmiyorum çok zararı var deniliyor.
00 Yorumla
+1 yılResimdeki yüz kime ait?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılLife sıkıp köpür köpür yapıp kullanıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl6 yaşındaki yiğenim biliyor duş jelini kullanmayı!
00 Yorumla
+1 yılValla ben anlamam elime ne gelirse döker geçerim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİkiside aynı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih