Duş keyfi sırasında müzik dinlemeyi sever misiniz? Benim çok sevdiğim şeylerden birisi duşta müzik dinlemek. Bedenen temizlenirken bir yandan da zihnen tüm yorgunluklarından arınıyor insan. Sizler duş müzikleri dinler misiniz? Ne tarz duş müzikleri dinlemeyi tercih edersiniz?
Banyo yaparken dinlenebilecek duş müzikleri neler?
Klasik müzik tercih ediyorum. Zaten duşun bedene bir rahatlama gevşetme getirisi var üstüne müzik eklenince kendinizi Nusret'in lokum eti gibi hissediyorsunuz. Müzik gerçekten ruhun gıdası beslenmeden keserseniz kişiliğinizden kilo kaybediyorsunuz bana kalırsa. Ayrıca Yunan enstrümantal müzikleri dahilinde derlenmiş playlistleri de yine tercih ettiğimi hatırlatayım. Genelde söz olmayan eserleri seçiyorum uzunca liste açıp duş süresi boyunca dinliyorum.
Bende senin gibi banyo yaparken müzik dinlemeyi sevenlerdenim. Nasıl sevilmez yani bilmiyorum :)
Özellikle dinlemeyi sevdiğim duş müzikleri arasında; eğer sakin ya da yorgun bir günümdeysem klasik müzik yer alıyor. Böylece gerçekten dinlenmiş çıkıyorum duştan. Ancak enerjim yerindeyse buna göre daha hareketli duş müzikleri tercih ediyorum.