Kızlar selam. Duş sırasında duş yağı kullanıyor musunuz? Ben bu aralar çok görüyorum etrafta, merak ediyorum deneyenler var mı aranızda? Yorumlarınız neler?

Kızlar selam. Duş sırasında duş yağı kullanıyor musunuz? Ben bu aralar çok görüyorum etrafta, merak ediyorum deneyenler var mı aranızda? Yorumlarınız neler?

Duş yağı kullanmayı seviyorum açıkçası. Özellikle kuru cildi olan herkesin sevebileceği bir ürün.
Duş yağı, duş sırasında kullanılan bir üründür. Tüm vücuda sürerek kullanılır ve ardından durulanır.
Duş yağı cildi arındırırken aynı anda nemlendiren pratik bir üründür. Cildin nemli kalmasını sağlar, besleyici özellikleri vardır. Özellikle kurumuş ciltleri yatıştırır.
Bir çok farklı seçeneği bulunan duş yağları pratik kullanım sağlamaları nedeniyle gittikçe daha popüler oluyor. Şans verip denemekten zarar gelmez bence :)
Benim severek kullandığım iki seçenek var.
İlki uygun fiyatlı oluşu ile gönülleri çeliyor.

Isana'nın bu duş yağını severek kullanıyorum.
İkinci önerim ise Yves Rocher'den geliyor.

Sizlerin severek kullandığı duş yağları varsa paylaşın bizde öğrenelim :)
Cevap
3Cevap
Kısın dus kremi kullaniyorum isana pearl hem cok güzel hem cok kalıcı dus yağına ihtiyaç kalmıyor
Loccitane Almond duş yağı inanılmaz. Vücutta uzun süre kalıyor. Birde vücut yağını sonrası uygularsanız neredeyse koku her yeri sarıyor.
Vucudumuza bin çeşit kimyasalı istegimizle sürer olduk
Hayır kullanmıyorum :D Hacı şakir var o sayılır mı sdf
Kullandım pratik değil durulaması çok su gidiyor ve kaygan kayma tehlikesi var dikkat derim
Kullanmıyorum
İlk defa duydum
Kullanmıyorum. Gerek bulmuyorum.
En güzeli dogal kalmak 😉
Ayçiçek yağını kafaya boca ediyorum cokzel oluyo
kullanmiyorum ama ilerde kullanirim sanirim
En güzeli dogal kalmak umarım kullanmaya gerek kalmaz
Evet kullanırım
Hayır gerek yok
Daha önce yağ kullanmadım hiç
Yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?