Duş keyfi yapmak insana en iyi gelen şeylerden biri kesinlikle. Ancak bazı duş jelleri duş sonrası kaşıntı gibi bir olumsuz duruma neden oluyorlar? Sizler bu tarz bir sorun yaşıyor musunuz? Hangi duş jeli, duş sonrası kaşıntı yapmaz?

Duş keyfi yapmak insana en iyi gelen şeylerden biri kesinlikle. Ancak bazı duş jelleri duş sonrası kaşıntı gibi bir olumsuz duruma neden oluyorlar? Sizler bu tarz bir sorun yaşıyor musunuz? Hangi duş jeli, duş sonrası kaşıntı yapmaz?

Çok sıcak su kullanmak
Kireçli su kullanmak
İyi durulanmamak
Cildin nemsiz kalıp, kuruması
Alerjik reaksiyonlar olabilir.
Duş suyunun kireçsiz ve ılık su olduğundan emin olmalısın. Kolay durulanan ve vücutta kalıntı bırakmayan duş jelleri tercih etmelisin. Ayrıca içeriğinin temiz olması ve cildi nemlendirmesi de önemli.
Bu konuda PureLine tavsiye edebilirim. Tüm bu özellikleri taşıyor ve beklentileri karşılıyor 🌺
Duş sonrası kaşıntı durumu aşırı sıcak su ile duş almak, suyun kireçli olması ve iyi durulanmamak ya da alerjik tepkimeler sonucu ortaya çıkabilir. Bunu önlemek için duş sırasında ılık su ile yıkanmaya özen göstermek gerekir. Duş sonunda vücut iyi şekilde durulanmalıdır. Ayrıca cildinizde alerjik tepkimeye neden olmadığından emin olduğunuz bakım ürünlerini kullanarak da bu durumu önleyebilirsiniz.
Benim ilk tercihim saf içeriğiyle cildime en iyi gelen son keşfim Duru Hydro Pure Aloe Vera Şeffaf Bakım Sabunu!💚

Pure Line duş jellerine de bakabilirsiniz.

Son önerim ise Bioderma Atoderm duş jeli.
Ben duş jellerine karşıyım duş jeli olduktan sonra az da olsa yapar kaşıntı ama hala kızının evinde kaldım marselles varmış iyiydi baya. Ben de egzama sorunu var azaldı geçti gibi bir şey ona rağmen.
Cevap
4Cevap
Pure line kullan kesinlikle hiç bir yan etkisi yok çok iyi kaliteli
Bir ara olduydu evet, duş jeli değiştirdim artık yapmıyor. Şimdi adını bilmiyorum söyleyemem.
Pure Line ve Bioderma başta gelen jellerdir.
En güzeli kendi doğal kürünü yapıp kullanmak bence
Rose
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?