Yüzüm yağlı olsa da vücudum çok kuru. Özellikle düzgün duş jeli ve duştan sonra yoğun nemlendiricili krem kullanmazsam cildim çok kötü oluyor. Siz kışın kış duş ve bakım rutininizde neler kullanıyorsunuz?

Yüzüm yağlı olsa da vücudum çok kuru. Özellikle düzgün duş jeli ve duştan sonra yoğun nemlendiricili krem kullanmazsam cildim çok kötü oluyor. Siz kışın kış duş ve bakım rutininizde neler kullanıyorsunuz?

Duş Rutini:
Duş Sonrası Bakım:
Kuru cilt için kesinlikle gratiste vs satılan ürünleri kremleri onermiyorum cilt bakım uzmanıyım bir güzellik merkezinde öncelikle cilt analizi yaptırıp daha sonra cildiniz kuruysa kuru cilt bakımı, yanlışsa yağlı cilt bakımı önerilir onun dışında güzellik merkezinin önerdiği kremlerle işlem sonrası cilt bakımını uygulayabilirsiniz. Disardan aldığın ürünlerle cildinize zarar vermeyin bir cilt uzmanı olarak ben önermiyorum
Kuru cilde sahip olan kişiler duşta aloe vera içeren şampuanlar sabunlar duş jelleri kullanmaları gerekiyor. Bunun haricinde duştan çıktıktan sonra da takviye olarak aloe veralı ya da salatalık özlü vücut losyonları kullanmalarını öneririm.
Cevap
2Cevap
Nemlendirici vücut kremi kullanılabilir
nemlendirici sürülmeli
duşta sinozun peelingini kullanıyorum kuruluktan olan ölü derileri atıyo ve efsane nemlendiriyo bi kaç gün sürüyo o nemlilik kesinlikle dene
Duş sonrası zeytinyağı sürülebilir.
Serum bolca nemlendirci
Krem süreyim mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?