Fransa Arjantin maçında mükemmeldi gerçekten 2 kez üst üste golleri 19 yaşında olmasına rağmen çok güzel oynadı , diğer maçlarda da böyle giderse finale kesinlikle Fransa kalır.
Fransa nın yeni yıldızı Mbappe hakkında ne düşünüyosunuz?
Valla hacı adam oynuyor geubels var adam 16 yaşında 20 milyo Euro karşılığında monacoya gitti bizim orrr çocuğu meduamiz gençlerin hepsini sisiriyor sisiriyor sonra karı kizlarla takıla tska oyun oynamıyorlar Salih uçan ozan tufan vs vs allahtan Cengiz under çağlar soyuncu hakan calhanoglu güven yalçın deniz tokoz berke özer vs vs ama bunun diğer yani var salak teknik direktörler İlkay mesut emre can gibi kişilere bundan futbolcu olmaz dediler adamlar juventusta oynadı Real Madrid de vs vs ise gelirsek para batagi olan psg de oynaması saçma çünkü fair playe hiç uymayan Arap sahibi takım hemen başka takima gitmesi lazım gorusundeyim
Bana kalirsa ilerde Neymar ve Mbappe kiyaslamasi olucak eger ikiside kariyerlerinde bir hata yapmazlarsa. Şu an ayni takimda oynamalari ilginc ve bir okadarda guzel. Deparlari gercekten inanilmaz. Umarim PSG'de Neymar'la beraber sampiyonlar liginde onumuzdeki sene final gorebilirler.
@ısteklıresat oyle artik Ronaldo Messi doneminde son noktalara giriyoruz, yaslandik resmen 😂😂 insallah bir muddet ayni takimda durular bir sampiyonlar ligi kupasi yasayip oyle giderler PSG'den. Bu sefer ama bu cekisme Ispanya'dan ziyade Italya veya Ingilterede olur diye dusunuyorum. Fakat tabi para konusuyor bu tarz mevzularda 😅
bettor ben de onu diyorum zaten. bu yaşta, bu futbol aklıyla takımını sırtlayan bir oyuncu tarihte azdır. su içer gibi dripling yapıyo, pasları güzel, şutları güzel. oyun ruhu var. daha ne istersin bir oyuncudan.
En İyi Cevaplar