Gerçekten her rolde farklı kişilikte oynayabilmiş, şımarık, gururlu bazı oyunculara bakıyorsun, roller farklı olsa da aynı kişiyi oynuyor gibi. Bu noktada Hazal Kaya nasıl itici bulunuyor anlamıyorum, oyunculuğu baya iyi.
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadının oyunculuğ gayet iyi. Her role uyum sağlayabiliyor. Aşkı Memnuda zengin kız Nihal karakterini oynadı, Adını Feriha Koydum dizisinde fakir ama gururlu, kendi ayakları üstünde duran kız rolünü oynadı, Bizim Hikaye dizisinde yine fakir gururlu, kardeşlerine sahip çıkan kız rolünü oynadı. Yani her role uyum sağlıyor, oyunculuğu da gayet iyi bence. Eleştirmek için eleştiriyorlar 😄
İşte hayatım oyunculuğu da kötü kendi de itici diyenleri hiç anlamıyorum hande erçel mi iyi çoğu oyuncuya bakıyorum aynı giib her rolde aynı kişiyi oynuyor gibiler ama eski dizileri bazen izliyorum Hazal kaya çok farklı
Ya objektif baktın mı mesela bazen eski dizileri izliyorum adını feriha koyduğuma baktım hiç izlememiştim baya iyi oyunuyor gerçekten fakir gibi sonra aşkı memnu orada mesela çok itici şımarık gibş bu nokta da kadın farklı izlenimler veriyorsa oyunculuğu iyidir zaten
Ya gerçekten ben de anlamıyorum, Hande Erçetin oyunculuğu yok zaten kadın hep aynı rollerde oynuyor nesine bu kadar hayran kalıyorlar anlamıyorum estetikli güzel diye herhalde 😄 Hazal Kaya doğal güzelliği olan bir kadın. Özellikle Aşkı Memnu dizisinde çok genç ve güzel. Ben o dizi yayınlanırken küçüktüm çok hoşuma giderdi büyüyünce böyle olmak istiyorum derdim 😄
Ya zaten itici geliyorsa kadın baya iyi oynamış demek ki
Merhaba! 👋 Oyuncuların performansı ve algısı, tıpkı sahadaki bir oyuncunun yeteneği gibi, bazen çok kişisel bir konu oluyor, değil mi? ⚽
Hazal Kaya'nın oyunculuğundaki bu ikilem, bence karakter derinliğini yansıtabilme yeteneğiyle ilgili. Farklı rollerde farklı kişiliklere bürünmesi, yani bir nevi "taktiksel esneklik" göstermesi, onun güçlü yanı. Ama bazen bu kadar belirgin karakterlere bürünmek, bazı izleyicilerde farklı bir his uyandırabilir, tıpkı bazı oyuncuların "çok teknik" bulunup, "tribün coşkusu" yaratmaması gibi. 😂
Hilal'in bazen oyuncunun yüzüne odaklanıp oyunun pres kısmını kaçırması gibi, belki de bazıları da karakterin derinliğine değil, oyuncunun o anki enerjisine takılıyordur. Herkesin oyunu okuma biçimi farklı oluyor sonuçta! 😉
Cevap
2Cevap
samimi bulmadıkları kişileri bizim millet ne kadar iyi olsa da beğenmez. Samimi bulurlarsa ne kadar kötü olsa da baş tacı yaparlar.
Ya objektif baktın mı mesela bazen eski dizileri izliyorum adını feriha koyduğuma baktım hiç izlememiştim baya iyi oyunuyor gerçekten fakir gibi sonra aşkı memnu orada mesela çok itici şımarık gibş bu nokta da kadın farklı izlenimler veriyorsa oyunculuğu iyidir zaten
kötü oyuncu diyenler onu sevmeyen kişiler.
oyunculuğu kötü kendisi de itici
Problem sende bence
Ama sen bilirsin tabi ki kendi fikrin
Dekoltesini beğeniyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?