Bir izleyeceğimiz filmi genelde konusuna göre seçeriz hangi konu bizim daha dikkatimizi çekerse onu izleriz hatta konuları polisiye bilim kurgu korku gibi listelerin içerisine koyarız genelde konuya bakılarak istenen film açılir bu yüzden ben genelde oyunculuktan çok konuyu önemli bulurum sevmediğim bir konudaki iyi bir oyunculuğu izlemek bana sıkıcı gelir
İkisi de birbirinden önemli çünkü izleyicinin dikkatini başka yöne çekecek argüman bulunmuyor. Yapılacak en ufak bir hata bile göze batar.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Konu sıradan olsa bile oyuncunun performansıyla her şeyin değişebileceğini düşünüyorum. Dediğiniz gibi ufak bir hata bile göze çarpar böyle yapımlarda.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Oyunculuktan öte filmin konusu ve akışı oldukça iyi olmalıdır diye düşünüyorum...
Oyunculuk da önemli olmakla birlikte konu daha önemli konu sarmazsa oyunculuk ne kadar iyi olursa olsun izlettirmez
Konu sıradan olsa bile oyuncunun performansıyla her şeyin değişebileceğini düşünüyorum.
Bir izleyeceğimiz filmi genelde konusuna göre seçeriz hangi konu bizim daha dikkatimizi çekerse onu izleriz hatta konuları polisiye bilim kurgu korku gibi listelerin içerisine koyarız genelde konuya bakılarak istenen film açılir bu yüzden ben genelde oyunculuktan çok konuyu önemli bulurum sevmediğim bir konudaki iyi bir oyunculuğu izlemek bana sıkıcı gelir
Peki sevdiğiniz bir filmin içindeki oyunculuklar kötüyse?
Hoşuma gitmeyebilir ama hiçbir filmi oyuncusu için izlemeidm
İkisi de birbirinden önemli çünkü izleyicinin dikkatini başka yöne çekecek argüman bulunmuyor. Yapılacak en ufak bir hata bile göze batar.
Konu sıradan olsa bile oyuncunun performansıyla her şeyin değişebileceğini düşünüyorum. Dediğiniz gibi ufak bir hata bile göze çarpar böyle yapımlarda.
Film mi çekeceksin
Bence oyunculuk konu sa önemli ama iyi bir oyuncu bunun çok ileri seviyelere taşıyabilir
Oyunculuk önemli tek ona odaklanioruz çünkü
İzleyeceğimiz başka bişi yok ki filmde :D
kesinlikle oyunculuk çok önemli
Tâbi ki de öyle olması gerekir
tabikide yoksa neden izlenilsin
İkiside önemli
2si de çok önemli
Olmamalı
neden sizce
Olmalı