Ses, doğuştan gelen enfes bir yetenek bunu kabul ediyoruz. Sizce oyunculukta bir yetenek midir?
Evet, oyunculuk yetenektir.
Hayır, herkes oyuncu olabilir.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
oyunculuğun artıuk ne yetenek nede hefes gibi sorunları kalmadı ajanstaki oyuncuların coğu prim sayesinde dizilerde oynuyor o kadar kötü tiplerde oluyor ama dizide oynama avantajı yakalıyorlar normal bir durummu tabikide değil prim üzerine calışıyorlar oyunculuk yetenektir diyen arkadaşlar bunları düşünmemişler :D
Bana inat sormuş ya soruyu evet dün kaynatan bendim ne olmuş yani :D
cevaabını almış oldun ^^
İçinden gelen bir şeyse ve severek yapıyorsan bence oyuncu olabilirsin yetenek konusuna gelince herkesin bir yeteneği vardır ama oyunculuk için ayrı bir yetenek gerektiğini düşünmüyorum biraz çalışma ve aldığın eğitim sonrasında oyuncu olunabilir bence...
yeteneği olmayanlar bile oyuncu oluyo, sonra sonra kurs falandı derken patlıyolar
Cevap
20Cevap
Aras bulut iynemli en yetenekli bulduğum oyunculardan çünki İnsalardaki duyguları iyi yansıtıyor Sinirli , üzgün, ve mutlu rolünü çok iyi yapıyor. Ben yetenek demem çünkü kişinin sesi bazılarına güzel gelebilirken diğerlerine kötü gelebilir oyunculukda böyle şans işi biraz
Elbette günümüzde bir sürü ajanstan, prim ile veya popülerlik algısı ile oyuncu olmuş insan var.. Ama yeteneği olan insan kendini belli ediyor.Özellikle tiyatro kökenli olup yeteneği olan parlıyor..Örnekler çok..(Haluk Bilginer örnek verilebilir) Yani bu bir yetenek işidir. Bir, iki derken yetenek yoksa kurs vs işe yaramıyor.. Ne kadar birden parlayıp sönen oyuncu (!) var.. Tabii bir de hakettiği değeri göremeyen konservatuar öğrencileri var..
Ben amatör olarak sahneye çıkmış biri olarak hocalarımız hep şunu derdi. Oyunculuk yetenek işi değil iyi bir eğitimle herkes oyuncu olabilir.
Bazen yetenek yetmiyor ama tabiki yetenek çok önemli
evet bir yetenek ve ben onu tercih etmedim farklı bir alana yöneldim
yeteneğin vardı yani? :D
tabiki de. radyo ve tv kazanmıştım ilk aslında lisedeyken
oyunculuk yetenekten başka pratik gerektiren bir meslek çoğu insan oyunculuk hakkında hiçbirşey bilmez. oyunculuk mesleğinde yaptığın her hareketin bir anlamı olması lazım. yetenekli oyunculardan başka oyunculuğunu geliştiren başarılı ama yeteneksiz oyuncular var. eleştirilere güvenmeyin kendinize güvenin ;)
Tabi ki yeteneğin payı var. Ancak çalışmak bence en önemlisi
yetenek tabiki ama doğuştan gelen değil. sonradan kazanılabilecek bir yetenek.
Bence yetenek olmaktan ziyade öz güven isteyen bir şeydir öz güveni sağlam olan kişiler içindeki farklı karakterleri sergileyebiliyor.
Bir çok kişi oyuncu olabilirde oyuncu var oyuncu var. Görmüyor musun?
Kimse anasının karnında oyuncu olmadı. Sonradan geliştirilen egitimini alanlar var yetenek ister elbette
evet... o yeteneğe sahip olmadığımdan biliyorum.
Bende yetenek-dış görünüş çatışması var :D
Tabi ki de yetenek işidir.
Herkeste olan şeye ben yetenek demem ^^
Flash Tvnin cast ekibinden teklif almıştım :/
Doğuştan da olabilir. Sonradan kazanımda olabilir.
yetenek olmasa oyle bı meslek olmazdı ;)
sebep niye olmazdı?
bazıları da herkesin eğitimle bu işi yapabileceğini düşünüyor
Peki tişikkirler :D Bende öyle düşünüyorum
herkes olabilir bence
Kimine göre yetenek, kimine göre sov amaclı
kesinlikle oyunculukta doğuştan gelen bir yetenek
Evet.
hayır yetenek değil.
Neden?
seneryoda ne yapman zaten anlatıyorum biraz calışırsın olur örnekj adam içeri ğirer asık suralı biri asık suratlı olmaya calışırsın işte bu kadar.
O zamaan sen niye olmuyorsun?
almıyorlar nasıl olaçam ki okul okumak lazım kanservatuar onu okumadıgım için... neyse sıkma sohbet etmek istermisin biraz
Hayır istemiyorum. konservatuvara yetenek sınavıyla alınıyor ama kafasına esen gidemiyor
peki özür dielrim hayırlı geceler
Tamam Bizimledin
Evet yetenek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar