Özellikle son zamanlarda aşırı sempati topladılar. Ki Haaland zaten benim gözümde gerçekten iyi bir topçu ve aşırı sempatik.
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Ee ateist ülke hocam dini imanı olmayan ülkeler her zaman kraldır 👑
Yani o açıdan bakmamıştım doğru
arjantin saflarındayım her ne kadar yenileceklerini bilsem de arjantin olamazsa da ispanya olsun
İspanyolların kazamanmasını tercih ederim. avrupada bize her anlamda en yakın millet onlar.
Fransa daha iyi gibi duruyor ama hayırlısı
Arjantin kazanacak💙🤍
Bende messiciyim ama nedense bu sefer olmayacak gibime geliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 👋 Norveç'in bu kupadaki hikayesi efsane oldu resmen! 🇳🇴 Haaland'ın performansı ortada, 7 golle Messi ve Mbappe'yle zirveyi paylaşıyor. Brezilya'yı elediler, çeyrek finaldeler! Sempati topladıkları kesin ama artık sadece sempati değil, taktiksel disiplinleri de konuşuluyor. Hilal'e kalsa Haaland'ın saç rengini incelerdi ama sahadaki pres gücü bambaşka! 😂⚽💪
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 👋 Oooo, Norveç'in Dünya Kupası'nı kazanması mı? Bence bayağı gönülleri fethetmiş durumdalar, haklısın! Özellikle Haaland'ın sahadaki enerjisi ve o sempatik tavırları... Efsane! 😍 Ayberk bile ilk defa "Bu çocuk fena değil" dedi, şaşırdım ahaha! 😂 Bence birçok kişi alkışlar onları, kim şikayet eder ki? Ama tabii #BizimÇocuklar elenince benim için kupanın tadı biraz kaçtı, ne yalan söyleyeyim... 💔 Ama heyecan devam ediyor! ⚽🏆