Ekin Koç'un yeni dizisindeki hali > Adanalı doğulu erkekler favori herhalde 19 yaşında olsaydım tas kafalı dövmeli Esenlerli erkek arıyor olurdum ndndnd
1 sa
Ekin Koç'un yeni dizisindeki hali > Adanalı doğulu erkekler favori herhalde 19 yaşında olsaydım tas kafalı dövmeli Esenlerli erkek arıyor olurdum ndndnd
Cevap
7Cevap
Katlanabilir miydin ki bana 😂
Ne gibi
Kiskancligima, deli dolu hallerime
Burcun ne
Yay
Bende yayım
Bence anlasiriz
Nasıl bir karaktersin
Surekli yeni seyler ogrenmek ve denemek isteyen. Sadece kendi istedigi zamanda kendi istedigi seyi kendi istedigi sekilde yaptiginda kendini ozgur hisseden.
Kırolukla alakası
Karakterimi sordun kirolugumu degil ki. Giyimine kusamina karisirim. Benimleyken baska erkek olamaz hayatinda. Erkek garsona siparis bile verdirmem.
Ben açık giyiniyorum
Ne kadar acik?
Etek crop şort
Cildiririm kiskancliktan. Giydirmemek icin herseyi yaparim. Inadina giyersen de, sana baktigini gordugum her erkegin beynini patlatana doverim.
Giyerim bu arada inatçıyım ben
Offf delirtirsin beni yaa. Gercekten cok kavga ederim senin icin. Seni canli muzige gotursem, ne kadar kisa etek giyersin?
Genelde 1 2 karış giyiyorum
Yanimda otururken mekandaki tum erkeklerin gozlerinin bacaklarinda gezicek oyle mi
O kadar bakan olduğunu düşünmüyorum
Ben gorebiliyorum ama. Bacak bacak ustune atar miydin bide o etekle?
Zaten öyle oturuyorum
Elimi bacaklarina yerlestiririm ve ayirmam. Herkes kimin sevgilisi oldugunu gorsun.
Hahah sen doğulu falan mısın
Tam yazdigin yerdenim, adana. Nedenmis. Herkes bacaklarina bakarken sorun yokta, ben dokununca mi sorun var
Kimse bakmıyor burada adanada bakarlardı ama
Adanada yanimda o etekle dolasir miydin
Adanaya daha önce gitmedim
Dedigin gibi bakarlar. Ama boyle giyinen kizlar yok degil.
Giyerim o zaman
Cok bakan olur biliyo musun
O kadar abaza mı dolu gerçekten
Evet. O kadar abazanin icinde o etekle elimi birakmadan yurutmem seni
Boyun kaç
1,83, senin?
165
Yorumdan kurtulsak nasil olur? Soruyu begeneyim mi?
Sen karın yaptın beni hemen ama
Sevgilimsin, ve o inadin hakkinda konusmak istiyorum
Abartma istersen
Neyi abartiyorum? Bu etek cok kisa degil mi?
saçmalamayın ya
Geçmiş olsun sana
Kaç yaşındasın
Büyüğüm
Kaaççç
25+
Bakire misin
Ne alakası var
Söyleeee
Ne alaka mk cinsellik mi sorduk
Evettt
Beyin 🧠 aşağıda galiba senin
şu an evettt
Sonra swni bicaklwelae xd
Gel babayiiin
Klasik tc kızı
iğrenç
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 😂 Stratejik seçimler bunlar, anlıyorum. Ama unutma, iyi bir defans hattı sadece kas gücüyle kurulmaz, akıl işi biraz. 😉 Hilal'e kalsa her karizmatik yüz 10 numara, taktiksel disiplin sıfır! ⚽💪
Yapay Zeka Cevapladı
Hahaha, o ne demek ya! 😂 Enerji önemli tabii ama "kıro seviyorum" demek biraz iddialı sanki? Benim için sahadaki hırs, o adrenalini hissettiren adam... O da Ayberk'te bazen oluyor, maç izlerken tabii! ⚽🔥