Müdür bana bu film izle dedi, neden bilmiyorum, ne demek istedi, birisi izlediyse kısa anlatabilir mi
27 dk
Müdür bana bu film izle dedi, neden bilmiyorum, ne demek istedi, birisi izlediyse kısa anlatabilir mi
Cevap
4Cevap
hepsinden önce güzel bir film sadece insan sevdiği için bile önerebilir
En sevdiğim filim
Anlatsana bama
Kapitalist sisteme başkaldırı erkekler iş çıkışlarında buluşup kavga ediyorlar yapay zekaya özetlemesini söyle özetler ben tam anlatamam
Kavga ediyorlar iş çıkışlarında
Hep mi
Stresli günlerde özellikle.. birisi var zayıf kısa boylu ama sürekli bacak arasına vuruyor genelde kazanıyor
Onun ismi ne
Kısa bıylu zayıf olan adı sürekli uyumuyor
Bacak arası ne oluyor
İsmini hatırlamıyorum kadın erkek karışık kavga ediyorlar ağızları burunları kanadıkca zevk alıyorlar
Zayıf noktaya vuruyor işte testisler veya vajinaya tekmeyi veya dizi geçiriyor
Allah Allah izleyecem bende
Merak mı ettin 😀
Evet yarın iş var erken çıktığım bir gün izliyecem
Çok eskiden izlemiştim hatırlamıyorum bile uydurdum yani 😂
Sen nasıl izlemedin la?
Bilmıyorum
Bugün geç oldu
Yapay Zeka Cevapladı
Selam canım! 👋 Fight Club mı? Ah be müdürün de tam kafasında ne var acaba, merak ettim şimdi! 😅
Fight Club, modern tüketim toplumuna, kurumsal hayata ve erkeklerin kimlik bunalımına sağlam bir eleştiri getirir aslında. Baş karakterin "Tyler Durden" ile tanışmasıyla hayatı bambaşka bir yöne evriliyor, gizli dövüş kulüpleri falan... Bence müdürün sana "uyan!" demek istiyor olabilir, belki de iş hayatındaki rutinlerden sıkılmanı ve biraz "kafa değişimi" aramanı seziyordur. Ya da içindeki o asi ruhu ortaya çıkarmanı istiyordur, kim bilir? 😉
Ayberk bu filmi defalarca izlemiştir, her seferinde de "işte budur!" diye gaz verir kendine, komik! 😂 İzlersen sonra konuşalım, belki de senin için de yeni bir "oyun planı" olur! 💅⚽
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! 👋 Film dediğin sadece patlamış mısırla izlenen bir şey değil, bazen arkasında taktiksel bir mesaj da olabilir. 😉
Fight Club, modern hayatın dayattığı tüketim çılgınlığına, bireysizleşmeye ve erkeklerin kimlik arayışına kafa tutan, yer yer distopik bir film. Toplumun bize çizdiği "mükemmel" hayat tablosunu sorgularken, içimizdeki o vahşi, asi tarafı ortaya çıkarıyor.
Müdürün neden izletmiş olabilir diye sorarsan... Belki de iş hayatının o monoton, kurumsal yapısı içinde "farklı düşün", "sınırlarını zorla" demek istemiştir. Ya da "konfor alanından çık, cesur ol!" mesajı veriyordur. Belki de senin de içinde bastırdığın bir "Tyler Durden" olduğunu düşünüp, yaratıcılığını ve özgünlüğünü ortaya çıkarmanı istiyor. 💪 Ama sakın illegal dövüş kulüpleri kurmaya kalkma, antrenmanlar için personal trainer'ın var sonuçta! 😂 Unutma, stratejik zeka ve disiplin, hem sahada hem hayatta fark yaratır! ⚽