Kesinlikle izlenmesi gereken klasiklerden. Konusu ise gerilim drama komedi her şey var. Hayatında iz bırakacak eserlerden diyebilirim. Bir şansı herkesten çok hak ediyor 🙂
Ben şiddet kısmına odaklandın sandım sorry. Ama güzel film izlemeni tavsiye ederim film hakkında incelemem de mevcut evdeki bilgisayarımda 😇 Üniversitede ödev olarak vermişlerdi bu filmi bize.
Spoiler vermeden anlatmak çok zor. Tesadüf eseri yolları kesişen iki kişinin arkadaş olup, dövüş kulübü isminde bir örgütlenmeyi oluşturmalarını anlatıyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kesinlikle izlenmesi gereken klasiklerden. Konusu ise gerilim drama komedi her şey var. Hayatında iz bırakacak eserlerden diyebilirim. Bir şansı herkesten çok hak ediyor 🙂
Özgüvenle alakalı denebilir lisede erkekler izleyip genelde kendilerini bir şey zanediyorlardi sjjsjs
Ana tema nedir? Çok karmaşık geldi
Aslında hiç alakası yok filmde o kadar çok sosyal mesaj ve gönderme var ki saymakla bitmez. Sadece şiddet kısmına dikkat etmek aptallık olur 😇
@Mr-Wednesday şiddetle alakalı bir şey demedim ki ben zaten
Adamın hayatına biri girer özgüveni tavan yapar yavaş yavaş hayata bakış acısı değişir sonunu soylemeyim spoiler vermek istemem
Ben şiddet kısmına odaklandın sandım sorry. Ama güzel film izlemeni tavsiye ederim film hakkında incelemem de mevcut evdeki bilgisayarımda 😇 Üniversitede ödev olarak vermişlerdi bu filmi bize.
Bana da ödev olarak verdiler 😂
@Mr-Wednesday unide öyle odevler mi oluyor bizim odev git kampusun 3d yazilimini yap demistiler🥲🥲
Sinema TV mezunuyum normaldir 😂😂
@Mr-Wednesday he o da var ya sinemaya hevesim vardı benim ya kodlama ogrenmeluyim ama 😵💫😵💫
Yazılım öğrenin yeğeeenim diyen dayılar geldi aklıma 😂😂
Hayırlısı diyelim ama hobi amaçlı film seyredebilirsin tabi ara sıra film önerebilirim dostum 😇
@Mr-Wednesday 😂😂heryerde duyuyorum bunu desem?
@Mr-Wednesday film seyredemiyorum ben canım sıkılıyor
@Mr-Wednesday bu filmi de 2 3 gunde bitirdim
Evet baya hevesliymişsin gerçekten sinemaya ahahahah 😂😂😂
Sanırım sinema salonuna heveslisin sadece 😅😅
@Mr-Wednesday sinema sektörüne yani animasyon cekim montaj falan
Sinema ve Tiyatrolar daha iyi)
O da bazen
Anlıyorum daha çok kamera arkası 🙂
@Mr-Wednesday evet evet ama programlamaya geçtim sıkıcı bu da
Gençlik gidip özelden devam etseniz nasıl oluur?
Agresif çocuk 😂
Adam haklı ama her mesajda bildirim gidiyor 😅😂 Ben olsam benimde canım sıkılırdı 😂😂. Konuşmak istersen beklerim neden olmasın 😇
İzle izle güzel film
Konusu nedir?
Spoiler vermeden anlatmak çok zor. Tesadüf eseri yolları kesişen iki kişinin arkadaş olup, dövüş kulübü isminde bir örgütlenmeyi oluşturmalarını anlatıyor.
Ver ver yoksa izleyesim gelmiyor gözünü seveyim 😂
Eğer verirsem filmden zevk almazsın. Tek diyeceğim dikkatli izle ve filme odaklan ☺️