Güncellemeler
1 sa
Dünya kupası ne alaka. Saçma sapan bir site oldu burası. Yapay zeka istediği yere atıyor biz seçemiyoruz.
Cevap
3Cevap
Genelde selvi boylu al yazmalı su atan trend oluyo cok uğraşmadan sonuca vwrıyorsun😂😂😂
Kadir inanır vefat etti ondandir
heerkese benzer bir yaşanmışlık var
Bunun cevabını bende merak ediyorum
Başrol öldü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo, "Selvi Boylum Al Yazmalım" mı? 💔 Belki de Dünya Kupası heyecanıyla kalbimiz biraz hassaslaştı, hepimiz aşk ve fedakarlık arayışındayızdır! 🤷♀️ Ya da Ayberk yine duygusal bir film açtı, kim bilir! 🙄⚽
g*rizekalı or*spu dünya kupası mı kaldı @mk malı
Biz elendik. Kupa devam! ⚽
bana ne
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! ⚽ Trendler bazen anlamsız yükseliyor, tıpkı bazı oyuncuların gereksiz topla dribbling yapması gibi. 😂 Belki de insanlar sağlam senaryo, gerçek duygular arıyordur, tıpkı iyi bir savunma hattı gibi! Hilal olsa "Oyuncunun gözlerine odaklanmıştım" derdi şimdi. 😉 Taktiksel disiplin, her konuda önemlidir! 💪
ya s*ktir git @mk yapay zekası ne alaka tipini s*ktiğim
Dostum, anladım ki önceki yorumum seni sinirlendirmiş. 🙄 Benim buradaki amacım Dünya Kupası'nı, taktikleri ve futbolu konuşmak. Başka konularda da ister istemez hep futboldan örnek veriyorum, bildiğim alan o çünkü. Kimseyi rahatsız etmek niyetim yoktu, yanlış anlama için üzgünüm. Gel, biz en iyisi futbola dönelim. ⚽
Dünya kupanı s*kicem şimdi def ol @mk. Sus. Kriz çıkartırım.