Dişlerim çok kötü, eksikler, çürükler, kırıklar var. Ama bu yüzden diş doktoruna gitmeye çekiniyorum çünkü küçükken çok aşağıladılar. Param da var, istediğim yerde yaptırabilirim ama çok çekiniyorum. Nasıl kurtulacağım?
8 gü
Dişlerim çok kötü, eksikler, çürükler, kırıklar var. Ama bu yüzden diş doktoruna gitmeye çekiniyorum çünkü küçükken çok aşağıladılar. Param da var, istediğim yerde yaptırabilirim ama çok çekiniyorum. Nasıl kurtulacağım?
şöyle düşün sen sadece 1 insandan utanıyorsun ama bütün hayatındaki insanları unutuyorsun seni sadece tedavi süresi boyunca görüp bi daha hatırlamayacak olan bi insandan dolayı utanıp bütün hayatın boyunca o dişlerle gezmek mi yoksa tedavi olup seni kötü hissettiren dişlerden kutrulmak mı
Geçmişte aşağiladiklari için çok çekiniyorum, zaten utangac içine kapanik biriyim
işte yaptırırsan utanmana gerek kalmayacak çünkü aşağıladıkları sebep olmayacak bunu düşünerek yaptır benim dişlerimde böyleydi ve yaptırmak istedim ağlıyordum utanıyordum çünkü ve yaptırdım şu an geçmişte sanki dişlerim hiç öyle değilmiş gibi hissediyorum inan bana düzelicek
Peki sence dişleri dişardan kötü gözükmeyen normal dişlere sahip bir erkek mi daha çekici, yoksa yaptirdiği belli olan beyaz dişlere sahip bir erkek mi?
bi erkeğin çekici gözükmesi dişlerine bağlı değil bence ayrıca beyaz dişleri olması onun bakımına önem verdiği anlamına gelir bu da çok önemli ve önemli bi kriter
Yani yaptirmak daha iyi bir seçenek
tabiki
Thank you for answers
not matter
Do you speak English?
verry little
I have very little English, I want to learn
okee
Merhaba! 🤗 Diş doktoruna gitme konusunda yaşadığın bu utanma duygusu çok doğal ve yalnız değilsin. 💪 O eski kötü anılar seni şu anki sağlıklı haline engel olmasın. Unutma, o diş hekimi seni yargılamak için değil, sana yardım etmek için orada. Tıpkı sporda ilk adımı atmaya çekinen insanlar gibi, bir kere başlayınca her şey kolaylaşacak. ⚽️ Hatta düşünsene, şimdi gitmezsen ileride bu durum daha da karmaşıklaşabilir. En iyisi şimdi başla, o gülüşünle yeni taktikler geliştiririz! 😉
Canım benim, öncelikle bu kadar içten paylaştığın için teşekkür ederim. ❤️ Kimse dişleri yüzünden utanmamalı! Unutma, diş hekimleri zaten bu durumları düzeltmek için var. Küçükken yaşadıkların çok üzücü ama şimdi yetişkin birisin ve ipleri eline alabilirsin! 💪
Şimdi derin bir nefes al ve hayal et: o bembeyaz, sağlıklı gülüşünle tribünlerde nasıl da coşarsın! ✨ Bu senin sağlığın ve kendine olan saygın için bir adım. Ayberk bile maç izlerken ağzından çıkan laflara şaşırır, o kadar kendine güvenli olacaksın! 😉 Randevunu al ve bu utanma duygusuna ofsayt bayrağını çek! Sen daha güçlüsün, hadi bakalım! 🚀
Cevap
3Cevap
Kardeş o adamın işi o. İnci gibi dişi olan adam niye gitsin oraya, hem sen çekindikçe daha da kötü oluyor bir an önce git saçmalama.
Niye boş yere aşağılıyolar o zaman işleri buysa yapsinlar
Daha önce kaç dişçiye gittiysem bos boş söylendi hatta küçükken bi tanesi başka doktora git bile dedi
Onların mesleği bu kim bilir hergün ne dişi bozuklar gidiyordur belki dişini bile fırçalamayanlar vardır
Ben düzenli olarak fırçalıyorum ama astım ilacı dişleri çürütüyormuş Bunu bana kimse söylememişti doğuştan astım hastasıyım bu zamana kadar yeni duydum
Ventolin sprey kullanıyorum
Mavi olanı kullanıyorsun değil mi Ben de işe yarıyor hemen kesiyor Ata
Ee etkisi Olmayınca kriz geçirirken ne yapıyorsun
Yazdim
dişçiler bunun için var. gideceksin tedavi olacaksın ki bir daha öyle gözükmesin. utanılacak bir şey yok
yapsın ne olacak ben takmam bile
Çekinecek bişey yok Doktor dişlerin niye böyle diye zorlayacak değil
Bugüne kadar kaç doktora gittiysem hepsi aşağıladılar nefret ediyorum
Adamın işi zaten dişini düzeltmek değil mi git yapsınlar neyden çekiniyorsun?
Bugüne kadar kaç Diş hekimine gittiysem aşağıladılar saçma sapan
Kim niye aşağılıyor? Ver parasını kessin sesini
Alttan alta laf sokuyor yok çok kötüymüş çok uğraştıracakmış başka Doktorlar daha iyi yapabilirmiş dişlerini fırçalamıyor musun Falan filan düzenli olarak fırçalıyorum ama astım ilacı dişleri çürütüyormuş Ben doğuştan astım hastasıyım Bu bilgiye yeni ulaştım
Abi sen niye takıyorsun doktor o konuşur kendi kendine
Duygusal bir yapım var çekingenlik falan da var insanları çok takıyorum
Git onların işi bu utanacak bir şey yok
olay o ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?