Genelde dişlerime önem veririm, 2 defa düzenli fırçalama, ağız bakım suyu da kullanırım ama fayda etmiyor. Çay, kahve çok tüketirim, ergenlikten kalma iki çürüğüm de var.
Bir tane de 3 ay önce çürüdü pandemi yüzünden gidemedim. Utanıyorum şimdi. "Ne düşünürler" diye kendimi yiyorum.
Bir tane de 3 ay önce çürüdü pandemi yüzünden gidemedim. Utanıyorum şimdi. "Ne düşünürler" diye kendimi yiyorum.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ne düşünebilir ki?🙄 "Nasıl bi tedavi yapabiliriz?" i düşünebilirler mesela... "şu dişi dolgu ile kurtarabilir miyiz?" 🤔🤔🤔
Yahu doktor ne reziiilllll disler gormustur. Seni mi takacak
o dişçiler var ya ne ağızlar görüyor. senin kıçı kırık iki çürük dişin mi rahatsız edecek sanıyorsun şlaksjdAOSŞj
@kizlarcoksoruyor bu nasıl nick hacı abla ya görünce yine görüşüm kalktı sandım mk ksldlksjd zaten hesabım sallantı da
Ahaha hacı abla ne be korku iyidir jdkdkdldk
@kızlarcoksoruyor İstanbul'da mı üniversite okuyorsun, tercümanlığı yani.
Evet
@kızlarcoksoruyor sana bir sihirbazlık yapayım mı?
Ne sihiri yapacaksın
@kızlarcoksoruyor isminin ilk harfini bulucam
Bul
@kızlarcoksoruyor bana doğum gününü ay gün olarak ve en sevdiğin renk yanında bir de aklından bir harf tutmanı, o harf alfabede kaçıncı sırada ise o sayı ile uğurlu sayısını çarpıp bana söyle.
Bu ne akıl oyunu mu oynuyoruz 😂
@kızlarcoksoruyor cevabımı bulabilmem için bunları söylemen lazım
Utanmanı gerektirecek bir şey yok. Dişçinin işi bu nihayetinde. Ayrıca sağlık problemleri utanılacak bir şey değildir. Rahatlıkla gidebilirsin.
Bu tür sorunlar yaşadığımız için dişçiler var tatlım
Onlar icin normal seylee, kendine kötülük edersin gitmeyip diger dişleri de riske atmis olursun
Dişçiler neler neler görüyor bilsen
Zaten özele gidebilirsin ancak.
Bir sey olmaz neler. gordu onlar
Beraber gidelim