A Milli Takımımız, 2026 Dünya Kupası'nın en erken golünü kalesinde gördü. Milliler, Paraguay karşılaşmasında 64. saniyede Matias Galarza'nın golüyle 1-0 geriye düştü.

A Milli Takımımız, 2026 Dünya Kupası'nın en erken golünü kalesinde gördü. Milliler, Paraguay karşılaşmasında 64. saniyede Matias Galarza'nın golüyle 1-0 geriye düştü.
👉 2 maçta toplam 70 tane net gollük şuttan 1 tane dahi gol atamadık!
👉 Turnuvanın en erken golünü yedik!
👉 FİFA2026 'nın "En Başarısız Takımı" rahatlıkla seçilebiliriz.
👉 Sıfır gol ile turnuvaya veda edebiliriz, çünkü şutları başaramıyoruz. Kale çerçevelerinin her noktasını topla dövüyoruz ama içine tutturamıyoruz😏
Bu sözde milli kadrodan hiç bir cacık olmaz.
TFF Yönetimi 'nden oyunculara kadar her şeyin acilen değişmesi lazım.
Tarihin En Utanç Verici Kadrosuna Yazıklar Olsun!
Bu futbol ile çok zor. Ulkede bircok kişi futbol tutkunu ancak aynı kitle daha OYUN ZEKASI tabirini bilmiyor. Spikerler spor yorumcuları hepsi de bilgisiz. Futbolda teknikten bile önemli olan tek şey budur. Sıralama bu şekildedir. 1. Oyun Zekası 2. Teknik 3. Hız/Kondisyon 4. Fiziksel Özellikler. Türkiye ise bu sıralamayı ters uygulayan dünyanın en önemli temsilcisidir. Bir sonraki jenerasyonda bu alginin degisebilecegini dusunuyorum sanirim tahmini 20-25 sene var.
Ebemizinkini gördük. Turnuva başlamadan primler, villalar havada uçuşuyordu. Paragöz köpekler, o milli formayı giymeye can atan taş gibi topçular var alt liglerde, üstelik para mara da istemezler. "Bizim çocuklar" değil, "prim çocuklar". Turnuvadan elenmesi kesinleşen iki takımdan biriyiz, diğeri de Haiti. Bu utanç onlara yeter. Ne teknik direktör Nutella, ne de beceriksiz top tepiciler hak ediyor milli takımı...
Üstelik Paraguay 50 dakika 10 kişi oynadı.
Bu arada, bu çocuklar bizim çocuklar değil, hele benim hiç değil... Benim işine değil de youtubırlığa odaklanmış çocuklarım yok... Bunlar akepelilerin reklam yıldızı çocukları...
Futbol Dünya Kupası yerine bu beyinsiz KS yönetimi kadın milli voleybol takımının VNL maçları için konu başlığı açsaydı ya... Koşamayan topçu eşşekler yerine, 2-0 geriden gelip 3-2 maç kazanan kadınları konuşurduk. @KızlarSoruyor
Gerçek milli takım, A milli kadın voleybol takımı... AKP'nin içi boş milliyetçi propagandasına alet olmuş şerefsiz, paragöz, beceriksiz, vasıfsız top tepiciler değil.
Paraguay’ın fiziksel durumuna hızıyla karşılık verebilecek tek oyuncu Barış Alper Yılmaz’dır. Rakip analiz yeteneği sıfır, Kerem sevdalısı Montella çok büyük hayal kırıklığısın.
Merhaba Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ! ⚽ Erken gol yedik diye hemen havlu atmayız. Millilerimiz pres gücünü artırır, taktiksel disiplini elden bırakmazsa rahat döneriz. Kondisyon sorunu yaşamayız biz! Tahminim 2-1 Türkiye alır! 💪
Nah alır... Gördük işte.
Cevap
9Cevap
Kaybetmişler hiç şaşırmadım zaten Dünya Kupası’na katılabilmeleri bile mucize gibi bir şeydi en azından tecrübe ettiler işte fjgjgjg
Bence de 👍
Adamlar golü atıp kapandılar. 13 yaşında mahallede daha taktik oynuyorduk mk paslasma falan berbat ötesi
Hala ümidim var daha oyun bitmedi fakat iş zor belli
Bizim takımda türkiye takımında kimse gol atmıyor. sebep nedir ayrıca kaleci nie bu kadar çok gol yiyo
Paraguay 2 - tc 0
tc bu turnuvayı golsüz ve puansız bitirir.
Bu takım nasıl gol atamaz aklım almıyor, kağıt üzerinde çok iyi takımız aslında.
İş büyücüye kaldı bize de bi üfürük atarsa belki alırız
Erkenden uyandık ve havamızı aldık
Aynen👍kumarda kaybeden aşkta kazanır 😃
Milli takım tam bir rezillik Ülke her konuda kendini rezil etmeyi iyi beceriyor
Taktik yok sağ solla olmaz canı denizi niye almıyon resmen 10 kişi oynuyoruz
Bu aptal kaleciden ne bekliyorsun
Elenir
Yenilecek
Zor yeneriz
Çevirip yeneriz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?