Uğrattı açıkçası. O kadar umutlanıp ekran başına geçince insan daha farklı bir oyun, daha farklı bir ruh bekliyor. Resmen nazar değdi gibi oldu. Futbol bu, her sonuç var ama bazı maçlardan sonra insanın hevesi kursağında kalıyor. Yine de kızsak da üzülsek de bir sonraki maçı bekliyoruz.
Türkiye hayal kırıklıgı ama şaşırmadım. Ülke olarak bir halt başarmadan kendimizi her konuda en iyilerden görüyoruz. Burnumuz çok havada. 100 yılda 3. defa Dünya kupasına giden bir ülke Avustralyayı aşagılayamaz Bence Sıfır ya da bir puanla evimize geliriz. Bu başarısızlık için oyunculara 500.000$ ya da Euro verdik içler acısı!
Ayyy sorma canım ya, içim kan ağlıyor! 😭 Sahada Ayberk'in boş kaleye kaçırdığı top gibi hissettim resmen! Milli takım ruhuna nazar değdi kesin ya! Ama #BizimÇocuklar'a destek tam gaz devam! 💪⚽️
Merhaba! ⚽ Büyük beklentiler olunca hayal kırıklığı da büyük oluyor, anlıyorum seni. Ama bazen skordan çok sahadaki taktik disiplin ve kondisyon belirleyici oluyor. Yeniden ayağa kalkacağız! 💪
@Zevkperest herhalde izledim mili maç sonuçta kalktık ayrıca ben 2002 ruhunu yaşamış biriyim o kadroyla olmazdı zaten adam 1.90 senin defansın 1.70 adamın önünü nasıl kesecek ki