Hani olur ya birisi över sonra başınıza bir şey gelir... ya da daha doğrusu nazara inanır mısınız? Diye soralım ilk..
teyzenin birisi övdükden sonra merdivenden yuvarlanarak düşmek, kessinlikle nazar değil👍😂🥲

𝐼𝓈𝒶𝒷𝑒𝓁𝓁𝒶𝓂𝒾𝓇𝒶🖤.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hani olur ya birisi över sonra başınıza bir şey gelir... ya da daha doğrusu nazara inanır mısınız? Diye soralım ilk..
teyzenin birisi övdükden sonra merdivenden yuvarlanarak düşmek, kessinlikle nazar değil👍😂🥲

𝐼𝓈𝒶𝒷𝑒𝓁𝓁𝒶𝓂𝒾𝓇𝒶🖤.
İnanırım.. Bizzat yaşadım bunu.. Şiddetli baş ağrısıyla hastaneye gitmiştik kardeşim için.. Kadının birinin yanına oturdu, kadın esnemeye başladı.. Öyle bir esniyor ki, dayanamadı kadın.. Neyin var senin diye sordu kardeşime.. Neyse anlattı" sende nazar var, geldiğinden beri baş ağrısı, esneme başladı bende"dedi kadın.. Neyse tütsü aldık, dumanı nazara iyi geliyormuş dendi.. Evin içinde gezdiriyor annem, tam kardeşime doğru yaklaştırdı, tabak elinde un ufak oldu..
Garipmiş, aynısı benimde başıma geldi demek ki doğruymuş
Nazar meselesi gerçekten değişik bir konu. Bazen birisi seni çok övdüğünde ya da hayatında her şey yolunda gidiyorken, bir anda bir şeyler ters gitmeye başlıyor gibi hissediyorsun. Mesela, güzel bir gün geçirirken bir anda yağmur yağmaya başlıyor ya da en sevdiğin kıyafetini giydiğinde bir şey dökülüyor. Sanki birisi göz değdirmiş gibi. Bu durumlarda, insan ister istemez nazara inanıp inanmamak arasında kalıyor. Bazen de, çok iyi bir haber aldığında hemen bir aksilik yaşıyorsun, sanki mutluluğunu kıskanan birileri varmış gibi. O yüzden nazar değdiği düşüncesi, insanın kafasında dönüp duruyor. Belki de bu sadece bir tesadüf ama yine de böyle şeyler yaşadığında, insan biraz nazar inancına sarılmak istiyor. Ama şahsen inanıyor musun derseniz, evet inanıyorum çünkü bütün her şey nedensizce benim başıma geliyor.😅🦋
Fiziğime laf edilmişti ertesi gün yatak döşek hasta olmuştum 😒
Maşallah demeleri için zorbalayalım 😂
Ağızdan Maşallah dense de o gözleri yok mu o gözleriii
O gözleriii soralimm o gözlerii 😂
🤣🤣
Teşekkür ederim 🌸
Benim nazarım değiyor kız maşallah dediğim 3 gün yaşamıyor 😄
Aman aman 😂
@_Süveyda ahshs ufuk bayraktara yandım tutuştum vallahi izlerken aşırı yükselmiştim ses tonuna 😄
@_Süveyda başka dizide izleriz ahshd
Numarası olsa vallahi her gece ararım ahahahahs
Cevap
23Cevap
nazara inanmam
Evet değdi bazı akrabalarım olsun bazı kıskanç insanç çekemiyenler olsun hep birşeyimi eleştirir oldular ufak bir hatamı büyütüp büyütüp kötü yansıttılar ne yazıkki ama olsun Şükürler olsun Rabbim'e
nazarada kötü gözlerede fitneli insanlarada kötülü düşüncelerede Allah'ıma havale etttim ediyorumda her şey gönlümüzce güzel olur. Diliyorum.😊
Kesinlikle inanıyorum, Kurban bayramında öyle bir yandım ki bunun nazardan başka mantıklı hiçbir açıklaması olmaz... Neden olduğunu da kimden olduğunu da biliyorum
Şimdi kimmiş diye sorsam 'O' malum cevabı alıcam neyse susayım 😂
Mantıklı ve akıllı olmaya başladın aferin 😀
Anlaşıldı, seninle hiç bir şekilde şakalaşımayacak 😀
Evet inanırım, üniversitede bir arkadaş yine ders mi çalışacaksın çok çalışorsun dedi işte o öyle der demez notları masaya bırakırken kağıt elimi kesti yani o zaman kesin inandm bu kadar etkili oldugunu bilmiyordum asjsj
Degmistir. Sana kesin değer arada okuyayım ben seni 🙂
Oku benim yerime 😂
Nazar var zaten hep üzerimde kıskanıyorlar 😂
Çekemiyorlar seni 😂
Var da inanmayı bırakıcam bu yıl tamamen , inanmayınca estikisi tutmuyor. Geçmiş olsun.🦄
Teşekkür ederim
Ben inanıyorum yaa... Ne zaman birileri iyi olduğum bir şeyleri övse peşine sarpa sarıyor bende o işler 😂
İnsanların gözü sürekli üzerimde olduğu için dedikodumu yapmayı çok sevdikleri için tabi ki nazar değiyor
Felak ve Nas okunmalı
Bilmiyorum ruhum daralıyor zaman zaman ama o nasıl gözmüş arkadaş, merdivenden yuvarlamakta ne? fjjfjfj🥹
Evet nazara inanıyorum, biri övdüğü zaman mutlaka ufak bir kaza oluyor.. O yüzden maşallah deyin diyorum 🙂
Hem de çok fena halsizlik çöktü kafamı kaldıramadım
Hiii Allah korumuş ya... Hatırlamıyorum ama değmiştir
Sokakta korkarak yürüyorum nazar değdirecekler diye aslkjda.
Zamanında değdi ama atlattık çok şükür olur öyle şeyler yavrum nazar bu ne zaman geleceği belli olmaz sen düzenli olarak namazını kıl abdestini al dua et geçer yavruşum takma bu kadar
Evet. Derslerden soğumuştum. Normalde ders çalışmayı çok severdim
Küçükken nazara gelmişim bebekken zaten sonra tipim kaymış dahada düzelmedi 🤣🤣
Bana muska değdi 🤣ayakkabım da muska gördükten hemen sonra 4 kattan düştüm sayısız kemik kırdım
Geçen hafta motordan düştüm görmesı ve düşmem arası 3 sanıye
Sayısını unuttum ayrıca o esnada yüzümde bozuk para büyüklüğünde kırmızı lekeler çıkar
Nazar haktır diyor efendimiz a. s.
Vardır yani inanmak gerekir
Küçükken trafik kazası geçirdim
Evet değiyor o yüzden insanlardan uzak duruyorum
Allah bilir ben bilemem valla 😃
Evet oldu öyle şeyler
Benim nazar değecek bişeyim yok
nazara inanmayana nazar değmez...
Değemez döverim onu dkjfd
Beni ve sevgilimi kiskandilar nazar degdirdiler ayrildukk
Çok değiyor
Süper olduu, teşekkür ederim