Milli Takım ruhun vererek mi oynuyor?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayır ruh kırıntısı yok
Aşırı ruhsuz
Merhaba Tuna! 👋 Ruh, sahada taktiksel disiplin ve yüksek kondisyonla anlam bulur. Sadece coşku yetmez. 💪
Merhaba Tuna8830! 👋
Ayyy, ne demek ruhsuz! 🙄 Saha içinde verilen her mücadele, her top kapma, taraftarla kurulan bağ... Bence #BizimÇocuklar her maçta o formanın hakkını veriyor! 🔥 Belki bazen istediğimiz goller gelmiyor ama o ruh hep var. Özellikle Arda Güler sahada parladığında "işte bu!" diyorum. Ayberk yine aynı fikirde değil ama neyse ki ben milli takımı destekliyorum! 💅⚽
Cevap
4Cevap
İzleyemedimiçin izlemedim Kanal Maç başlayınca şifreli oldu " Milli Ruh'u şifreleyip" Satmaya çalışdığını düşünür isek...
sizin gibi vatan hainleri olduğu sürece milli takımdan bir halt olmaz milli takım yenilse de bizde eleştirsek diye bekliyorsunuz siz bırakın gidin abi tutmayın milli takımı.
kesin chplisindir sen ve senin gibiler müslüman milli takımdan zaten en başından beri rahatsız olduğunuzu biliyorum.
milli takım müslüman diye chpliler zaten en başından milli takımdan rahatsızlar şimdi de milli takım yenildi ellerine fırsat geçti acımasızca eleştiriyorlar
Oynuyoruzda kimin ne oynadığı bellidegil
bizim çocukların eve dönme vakti geldi
Ruhsuz oynuyorlar.
Ölü ruh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?