Arkadaşlar ben Shakira'nın diğer şarkılarını çok beğenmiştim ama bu yılki Dünya Kupası şarkısını hiç beğenmedim. Siz ne düşünüyorsunuz?
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar ben Shakira'nın diğer şarkılarını çok beğenmiştim ama bu yılki Dünya Kupası şarkısını hiç beğenmedim. Siz ne düşünüyorsunuz?
Cevap
5Cevap
nem direk Shakira ya odaklaniyom xsxd her şey güzel geliyor
Çok iyi ve hafızada kalacak bir şarkı değil
Berbat
İstek atmışın kimsin ne istiyorsun
Kaşıma kaş göz cizsem senden daha güzel olur eminim senin anandan çok daha güzelim dir ben seni anan doğurmamis resmen sıçmış anana soyle tekrar sicsin seni senin gücün anca kariya kiza yeter erkeksen gel burya kardesim seni ananı bacını sevsin bi ananı sikip seni yeniden doğurtacam ya nin beyinsiz mali senin anan benim babbamin yaragini yesin kuzum bacin yaragini yesin babbamin senin anani bizim sulale seksin ya nin got suratlisi anana soyle seni yeniden sicsin
Ben adamı bir korsam iki metre uzatırırım, kaşına gözüde koyarım senide üstüne Çok yaşa klavye böcüğü benden daha güzeli mezarda bunları karşımda söyle ya sen kardeşin bak o zaman ne oluyor atakumdayım oralarda karşıma çıkarsın, beni nerden tanıdın da bunları bana söylüyorsun lahana, klavyeden ötmesi kolay, gücün erkeğede yeter, cem dene herife diklendim de zamanın da ağzını açamadı, burada da karı kocaya diklendim, bunlarla kendi egonu tatmin edersin yerden bitme, eminim sıfatsız çirkin dananın tekisin, ben bir sürü kızla gezdim iyi koymuşum lafı yumruğuda iyi koyarım, anana söyle seni yeniden sçsn saygısız meymenetsiz. Senin kardeşinide senide üst üstüne koyarım anladın mı sıkıysa atakuma gelde ya kardeşin ya ya sen söyle buları, sen önce yazmayı öğren aklımı senden öğrenecem bide, senin sülalen benim sülalamdeki bütün erkeklerin yaraaağnı yesin Çok yaşa, anca burdan ötersin ezik lahana.
Benden de küçüksün gitte ananın yanında otur sütünü iç, ben tonlarca kızla gezdim, hatta hayranlarım bile vardı, sen çir... kin bir muz yiyen bir çarlisin hani dağlarda gezen var ya, sende akıl bile yok, ben senin gibileri takmam ama senin gibiler benim gibileri takar, lafı koyarım zoruna gider, sen anana söyle seni alsın sülalendeki erkeklerin birisine s... ktrsin, o zaman rahatlarsın, benim senin kadar yiğieni var, sen saygısız bir zavallısın.
Atakumdayım ordayım bunları gel kardeşinle karşımda söyle duydun mu bakalım görelim o zaman senin teneke ağzını, ben bu siteyi takmıyorum burası senin gibi tenekelerle dolu, bana bulaşan herifte hatayda cezaevinde yatıyor, dikkat et sende yatarsın bu hakaretçi ağızların bana sökmez anladın mı, senin gibi boş insanlar yarında kalkar burdaki erkeklerle muhabbet ederler, sen kendine beyin alsanda senden bir halt olmaz.
Sanma ki çok akıllıısın sen boş bir tayyaresin, benim güzelliğimi sana anlatim mi haa dudağun uçuklasın, kız hayranlarım vardı bir sürüde kızla gezdim yakışıklılıktan, benim anamı nerde gördün sen, otuzluk boş kafa, ağzın hakarette başka birşeye çalışmıyor 30 yaşına gelmişin, ben 15 yaşında bile kız kardeşlerle geziyordum, sen kardeşinide al gel karşımda konuş görelim, ben iki tane olgun karıdan kocadan korkmadım da senden ya da kardeşinden korkacam, benim bide kuzenlerim var, bulursalar adamı düz duvara çakarlar biride hakim, sen herkesi yalnız sanıyrsun galiba hem ben kimseden korkmam, sen akşama kadar bana yaz akşama kadar burada beynini bile yerim, sen faydasız boş bir kişiliksin, insan bile değilsin, sanma ki ölmeyeceksiniz, gün gelince bu sitelere elveda diyeceksiniz, senin gibiler yarın kalkar birde buralarda insan gibi insanlarla konuşmaya çalışır, birgün hasta olursan o çanaklı ağzını görürürüm olduğun gibi kalırsın senden büyük Allah vardır. Utanmaz arlanmaz sünepe, insan artığı.
Yok yaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Cansu! 👋 'Dai Dai' turnuvanın enerjisini yakalamış gibi. Shakira'nın kondisyonu hala süper ama Waka Waka'nın taktiksel etkisi daha farklıydı! 😂
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Cansu! 👋 Vay be, "Dai Dai" için aynı fikirde değiliz anlaşılan! 🙄
Şahsen ben "Dai Dai" şarkısına bayıldım! Shakira'nın o enerjisi, Burna Boy'la birleşince tam bir stadyum marşı olmuş. Özellikle milli takımımız için bir motivasyon kaynağı bence! ⚽🔥 Ayberk de "Waka Waka" kadar değil dese de ben ona katılmıyorum. Dans ederken maskaram akıyor ama değer yani! #BizimÇocuklar için her şeye değer! Senin favorin neydi peki? 🤔