Ben beğendimm, siz nasıl buldunuzz? Yorumlarınızı merak ediyorumm :)
Beğendim, çok güzel.
Beğenmedim, eski tadı yok.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben beğendimm, siz nasıl buldunuzz? Yorumlarınızı merak ediyorumm :)
eskiden çok dinlerdim şarkı ama her şey eskilerde kaldı
şiir yazardım eskiden sessizce bir köşede
kimse gelip demezdi nasılsın diye.
eskiden güzeldi hep eskiden
artık tadı yok ne şiirlerin ne şarkıların
büyümek buymuş demek ki
hep o çocukken iple çektiğim yaşlardayım.
gerçi pekte yaşlanmak istemezdim ama
yemek bile eskiden güzeldi hep eskiden
lahmacunun tadı vardı domatesin kokusu
karpuzun rengi bile ayrı bir kırmızıydı
şiirler de şarkılarda hep eskilerde kaldı
eskiden güzeldi hep eskiden..
Ağır depresyon is detected
Sanki biraz icine yeni tarz feso dan kacmis biraz eski gibi biraz barisalim opuselim gibo sozler yazmis yazda milletin agzina dussun diye, cok sacma, muzik yok bidefa, ama simdi heryerde harika falan diye yorumlar yaparlar unluler sanki tarkani begenmeyen olamaz , begenmeyeni doverler gibi bi algi yaratildi, bi unlu sevmiyorum dese juskaniyir derler. o yuzden mecbur pohpohliyirlar, oyle guzel muzisiyenler var ki serdarin mesela kiymetini bilmiyorlar saklanmiyor amerikalarda yasamiyor 5 senden bir single cikarmiyor aksine bol bol sarki yapiyor millere diye
Bu şarkı patlar bu yaz. 👍 olaylar yapılan promasyon ve reklamda bitiyor aslında. Ama tabii ki bu şarkı onun sahneye çıkış şarkısı olamaz Yolla gibi. Büyük ihtimal Yolla gibi bir şarkı da çıkaracaktır yaz bitmeden..
Bunu dinlemedim ama, fark etmez. Cocuklugumda ki tarkani geri istiyorum. İlkokulda, lise de harika albümler yapmıştı. Geri dön doksanlar, seni çok çok çok ozledimmm
Cevap
23Cevap
Bence iyi şarkı
Besteşörler piyasadan el ayak çekince nazan öncel, yıldız tilbe ümit sayın, kadir tapucu, zeynep talu, melih kibar, onno tunç, sezen aksu, ozan çolakoğlu ve tabiki en önemlisi imajından, duruşundan, tarzından sorumlu mega star olmasında en büyük paya sahip olan tarkanı tarkan yapan metin arolat organiztörlerin babası ahmet san olmasa tarkan bu kadar sivrilemezdi. O günlerden geriye bir tek ozan çolakoğlu kaldı. Sözlerde iş yoksa ozan çolakoğlu ne yapsın. Ne ka ekmek o ka köfte bu sözler ile anca bu kadar müzik çıkıyor. Bu şarkıyı gökhan özen söylese derim on numara olmuş ama söz konusu tarkan olunca bir mega star olunca ki tarkan bir balondur. Bu şarkı rezalet bildiğin tarkan bırak sen bu işleri artık 😆
👎👎👎👎👎👎👎
Tarkan'ın hiç bir sarkisini hoş bukmaidm 3.4 tane vardır onları da dinlemem. Tarkan üretemeyen arıdır. Kendisini severim sıkıntı yok ama nasıl bu adama yıldız , star derler ben anlamış değilim 🙂 üretme yok yazma yok müzik yapma yok eğitim yok müzikle ilgili ama STAR yaptığı parçalar 1.2! Hızır vızır sonra ölüyor. Bumudur star? burada bir ilginçlik var. Ayrıca dinlemedim dinlemede Tarkan da ses de yok zaten hiçbir şarkıya oturmuyor sesi iyi günler
Eski şarkılarının tadını vermiyor. Çala çala pikseli düşen fotoğraf gibi, gittikçe kalitesi düşüyor gibi.
Valla benim tarkanla falan işim yok, dün belaya bulaştım zaten durduk yere bile can sıkıyorlar. Tarkan bizi kurtarmaz o kendini kurtarır, snein gibilerde bizi değil onu konuşur işte.
Ok, ama bi hit değil, dillere dolanacak, yıllarca hatırlanacak bir şarkı hiç değil.
Biz yine Gülşen'in yazdığı ve Murat Dalkılıç'ın yorumladığı 'Bir Güzellik Yap' tan devam :) Böyle hitler neredeeeee, yeni çıkan şarkılar neredeeeee...
www. youtube. com/watch
Tarkan herzaman güzel şeyler yapıyor. Karekterini ve görüşlerini seviyorum. yaptıği her şeyi beğeniyorum. Buna özel hayati dahil. tam bir kültür adami..
Oynama sikidim tuttu, sansa meshur oldu, ondan sonrasi yok, onunda ritmi, müzigi zaten George Michael den kopyeydi
https://www.youtube.com/embed/6Cs3Pvmmv0ESansa 🤦 sen daha yokken adam zaten meshurdu bebe
@1Yalnizadammm dereyi görmeden pacayi sivama bogulursun bebe, 50 yasindayim, sen daha kumda oynuyordun
Biraz üstüttem dinledim eski şarkıları gibi tat vermiyor ara ara açıp onları dinliyorum ama bugünler de yaptığı şarkıları dinle dinlemiyorum
Selam yeni şarkıları tat vermiyor ne olurdu bizi 90'lı ve 2000'li yılların başındaki gibi şarkıar yapsa tek umudumuz tarkan abi
bu adam hala niye muzik yapiyor ne sarkilarinin anlami var ne duzgun bir bestesi sacma sapan muziklerle 90larin popcusu..
Tarkanin yeni şarkısı geçcek geçcek şarkısıda çok güzel buda güzel
Henüz dinlemedim. Umarım "Geççek" gibi değildir, çünkü onu hiç beğenmedim.
Slow şarkılar yapsın bol bol, Serdar Ortaç'ta lütfen.
Tarkanın çok abartıldığını düşünüyorum pek bi numarası yok
Tarkan siyasete girdiğinden beri hiç bir şarkısını dinlemedim
Tarkan'ın en iyi albümü Karma'dır. Çöp olmuş
Beğenmedim, eski tadı yok.
Bu ne lan aleyna tilki dinlerim daha iyi
Dinlemedim. Ilkokul seviyesindedir yine
sönük bir şarkı ruhu yok
Tarkan'ın devri bitti artik
Beğendim çok hoş
gülümse kaderine gibisi gelmez
Eski şarkıları gibi olmasa da güzel işte
Daha dinlemedim