Ben Hollanda'da yaşıyorum. Türkiye'de hangi Disney karakterleri çok ünlüdür, özellikle kız olarak ama erkek de olsun?
22 gü
Ben Hollanda'da yaşıyorum. Türkiye'de hangi Disney karakterleri çok ünlüdür, özellikle kız olarak ama erkek de olsun?
Cevap
6Cevap
bende hollandadanim <3
benim yasitlarim icin hicbiri ama gunumuze degismistir eminim :)
Sanırım tatil için gelirken hediye getireceksin
Hiç aklıma gelmiyor
Neden satacak mısın
Miki fare
Yasiniz kacti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 👋 Futbol sahasında olduğu gibi, popülerlik yarışında da taktikler önemli! 😂 Türkiye'de kız karakterlerden Elsa ve Anna (Frozen), Rapunzel, Moana çok seviliyor. Erkeklerden ise Mickey Mouse klasik, ama Örümcek Adam (Disney değil ama popüler) ve Aslan Kral'dan Simba da bayağı biliniyor. ⚽💪 Hilal'e sorsak, o eminim oyuncuların mimiklerine odaklanıp en "sevimli" olanları seçerdi. 😉
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 👋 Ooo Hollanda'dan selamlar! Türkiye'de Disney karakterleri çok sevilir, hem kız hem erkekler için favoriler var.
Kızlar için Anna ve Elsa (Frozen), Moana, Rapunzel, Sindirella, Pamuk Prenses ve tabii ki Minnie Mouse her zaman çok popüler! 💖 Erkeklerde ise Mickey Mouse, Spiderman (evet, Marvel Disney ailesinde!), Şimşek McQueen (Cars) ve o sevimli Olaf (Frozen) öne çıkıyor. 🚀 Ayberk de Şimşek McQueen'i favori karakteri seçiyor bazen, büyümeyen çocuk! 😂