Scoobe doo var, keloğlan, haide, star kötü güçlere karşı, rafadan tayfa, K3, Ben 10, sürekli dizi ve aklıma gelmeyen bir sürü çizgi film (bir çizgi film daha vardı adını şu an hatırlamıyorum ben çok küçükken başlıyordu onda kötü karakter olarak bildiğim kişinin aslında sevgisiz büyüyen biri olduğu için insanlara kötülük yaptığını öğrendiğim an benim için kötülük kavramı yok oldu kimse kötü olarak doğmaz öyle şekillenir onları kötü hale getirenler asıl kötülerdir)
Haa mayolu doğru geçenlerde bir tane vardı Allah yaratmış dediğim kız 😅. Öyle demiş olabilirim haklısın o sen miydin demek haa gizli üye miydi bilmiyorum %99 öyledir
Hahahah oha o kadar demiş miyim ya ben😂. Cidden yani tam anlamıyla gelmiyor da o kadar fizik fenaydı ya hangi erkeği etkilemez dediğim türden bir fiziğe sahiptin. Baktım da herhalde nasılım sorusu diye 1 gün durmuş ya da silinmiş gibi işte silmişsin
Hahaha 😂 😂 bende duruyor görüyorum yorumlar kapatılmış bir karı diyordu zaten bir gün kalsın şikayet edicem diye etmiş yelloz😹yani Ben istesem de kaldıramam çünkü nasıl kaldılır bilmiyorum 😄
Ha anladımmm o zaman nasılım sorusu kesin o tek günlük oluyor. Matmazel demiş olabilirim evet de matmazel fiziği vardı orada 😂. Siyahtı herhalde heh evet bikini gibi mayoydu sanki
Hahaha 😂 😂 evet siyah altı etek üstü bikini 👙 tarzıydı evet nasılım sorusuydu Siyah bikini beyaz ten ama ben buğdayım diye biliyorum kendimi orada beyaz çıktım ışıktan sanarım Ara sıra oluyor 😸
Hahahah buğday kötü mü ki😅? Vallahi daş gibiydin. Biraz canlandı bak şimdi kafamda aynen de bir daha yapma öyle şeyler maşallahın var da sitede çok abaza var 😅
Vay canına 😂e ders olsun sana. Hatırlamaya çalışıyorum ne dediğimi de yok gitmiş😂. İyi şeyler demiştim hoş bir kızsın ki fiziğin de zaten maşallahlıktı
Matmazel yani öncelikle hayran kalınacak bir fiziğe sahipsiniz doğru ama annenizin de kötü niyetle demediğinden adım gibi eminim. Bikiniden veya mayodan doğrusu aşırı anlamam ama mayo aklımda kalan şekliyle daha kapalı olmalı ve bu açık gibi sankiii. Elbette fiziğinizle gurur duyuyorsunuz ve giymek istiyorsunuz da anneniz de inanın bana kötü bir amaçla dememiştir
Yaaaaaa 🙈 🙈 üstü açık sadece altı etek çok açık değil sen mayo görmemişsin öyle mayolar var ki yok gibi duruyor onuda gitmeseydin dedirten cinlerden bende öyle bir mayo giymek isterdim 😹(evde yoksa cenazem çıkar) 😂
Utandık gibi😅. Kızım daha 18 sin dur yapma etme az büyü de sevgilin falan veya eşin olsa o zaman o mayoyla vallahi seni sokmaz denize veya havuza. Bir de her şeyi geçtim de kış günü ne mayosu 😂? Kadınları anlamak cidden zor
Yaaaaaa gitmiyorum gitmiyorum bir şapşal var o dedi bakalım seni kimler seviyor görelim dedi o yüzden yaptım 😅sorry kandırmak istemedim kimseyi hepsi onun suçu 😹
Yüzüklerin efendisin deki Sam (sem,) bence. Asıl kahraman o. Asıl yüzük taşıyıcısı o. Gerçek arkadaş gerçek yoldaş. Asil sem. Yiğit sem vays. Frodoya hep tav oldum. Hiç sevemedim. Sem olmasaydı Frodo yapamazdı. Kendi de diyor filmde
Squidward bence de büyüyünce tokat gibi çarpan karakterlerden, sonuna kadar haklı adam… 😂 Gürültülü komşu, asgari düzeyde sabır, biraz huzur; hepimizin hayali resmen.
Benim için de iki isim var: Birincisi: Jerry’nin peşinde sürünen Tom. Adam sadece biraz sevgi ve rahat bir hayat istiyormuş meğer. İkincisi: Severus Snape. Çocukken “kötü hoca”ydı, büyüyünce kalbi paramparça adamı görüyorsun. 🥲