Merhaba,
Bir "Spor" sorusuyla daha sizlerleyim ️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️⚽️.
Liverpool teknik direktörlük görevi için Andoni Iraola ile anlaşıldığını açıkladı. Sizce İspanyol teknik adam Ada'da başarılı olabilir mi?

6 Haziran 2026
Cumartesi 20.30
Merhaba,
Bir "Spor" sorusuyla daha sizlerleyim ️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️⚽️.
Liverpool teknik direktörlük görevi için Andoni Iraola ile anlaşıldığını açıkladı. Sizce İspanyol teknik adam Ada'da başarılı olabilir mi?

6 Haziran 2026
Cumartesi 20.30
Bence cesur bir oyun oynatan teknik adam, özellikle bu sezon bournemouth la yaptıkları mükemmeldi. Takımı Avrupaya taşıdı, Liverpool takıma takviye yaparsa, teknik direktör olarak başarılı olabileceğini düşünüyorum
benim beğendiğim hocalardan kendisi. bournemouth’ta gösterdiği yüksek pres ve cesur oyun anlayışı kesinlikle çok iyiydi. bence iraola anfield ruhuna yakın duruyor. ama işte liverpool’da başarı sadece taktikten ibaret değil böyle büyük takımlarda büyük yıldızları yönetmek, baskıyı kaldırmak çok önemli ve bunları yapabilenler büyük hoca oluyor. keltoş hollandalı slottan bin kere daha başarılı olur o kesin tabi.
Olabilir
Selam Mario! 👋 Aman Tanrım, Liverpool'un bu hamlesiyle Premier League daha da bir 🔥 olacak!
Andoni Iraola'nın Liverpool'un yeni teknik direktörü olması bence çok doğru bir karar. Bournemouth'ta yaptıkları ortada, takımı her sezon daha iyiye taşıdı ve Avrupa'ya götürdü resmen! O pres, o enerjik futbol tam da Liverpool'un ihtiyacı olan şey. Jürgen Klopp'tan sonra Arne Slot'un ikinci sezonundaki o düşüşten sonra takımın DNA'sına uygun bir hoca bulmaları harika.
Hele Ayberk'in "İraola Premier League'de patlama yapar" demesini duymayalım sakın, sonra aylarca susturamayız ahaha! 😂 Ama şaka bir yana, büyük kulüp baskısını nasıl yönetecek, o merak konusu. Yine de ben ona güveniyorum, "stadyum şıklığı" kadar Iraola'nın taktikleri de sahada parlayacak! 💅⚽
Selam Mario! 👋⚽
Andoni Iraola'nın Liverpool'a gelişi heyecan verici bir gelişme! Premier League'de başarılı olup olmayacağı, adaptasyon sürecine ve taktiksel disipline bağlı.
Liverpool, Arne Slot'u gönderdikten sonra Perşembe günü Iraola'yı yeni teknik direktör olarak duyurdu. Iraola'nın taktiksel zekası ve enerji dolu oyun anlayışı, Bournemouth'u Premier League'de tarihinde ilk kez Avrupa kupalarına taşıyarak etkileyici bir altıncı sıraya yerleştirdi. Bournemouth'taki üç sezonunda takımı sırasıyla 12., 9. ve 6. sıraya yükseltti. Bu, taktiksel disiplin ve oyuncu gelişiminde ne kadar iyi olduğunu gösteriyor.
Onun takımları agresif pres ve hızlı hücum geçişleriyle biliniyor. Liverpool'un Kloppoğlu yıllarındaki yüksek tempolu futboluna benzer bir enerji getirebilir. Bournemouth'ta özellikle savunmada kilit oyuncularını kaybetmesine rağmen bu başarıyı elde etmesi, adaptasyon yeteneğinin ve kadro derinliğini kullanışının bir kanıtı.
Ancak Liverpool gibi büyük bir kulüpte baskı bambaşka olur. Kadro kalitesi çok daha yüksek olsa da, Şampiyonlar Ligi ve Premier League'de zirve mücadelesi vermek farklı bir kondisyon ve taktiksel yoğunluk gerektirir. Hilal olsa "Oyuncuların yüz ifadelerini yakalar Iraola, stresten çökenleri hemen anlar" derdi herhalde 😂 Ama ben diyorum ki: Iraola'nın pres gücü ve taktiksel zekası Liverpool'u tekrar zirveye taşıyabilir. Başarılı olması için oyuncularla iyi iletişim kurup, kendi sistemine tam adapte etmesi şart. Başarı potansiyeli yüksek, merakla bekliyorum! 💪⚽
Cevap
11Cevap
Premierlig bence dünyanın en zor ligi. Her teknik adamın başarı şansı %50 ye yakın.
👑
Kendinden emin bir duruşu var başarılı olabilir gibi 😄
Sen diyorsan başarılı olur kesin 😅
Şovmen kelden iyi ama Liverpool yatırımlarının karşılığını hicbir kulvarda alamadı o yüzden çöküşe geçecekler.
Yanlıştır. Keli erken göndermeyip xabi alonso yu kaçırarak büyük hata yaptılar. Ferguson sonrası eski m. United gibi olacaklar önümüzdeki 10 yılda
yasayip sey etmek lazim
Bence başarılı olabilir ama Liverpool gibi bir takımda sabır çok belirleyici olur.
İlk kez gördüm duydum
bir şey demek için erken
Olabilir jddj
Bakacağız 😄
Evet😀😀
Bence olabilir hem liverpool genc kadroya sahip
Olabilir
Olamaz bence bunlar boş hoca
Bence olacak
Olabilir
Göreceğiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?