Şenol güneş'in futboldan anladığı yok! Böyle bir adamı milli takıma almayarak futbolun f'sinden anlamadığını gördük! Adam euro 2020'de rezil bir oyun oynattı takıma, yetmedi birde yusuf'u avusturya'ya kaptırdı ve yıllık 3 milyon avro para alıyor! Pılını pırtını toplasın ve Tff başkanıyla beraber defolup gitsinler! Türk futbolunu bitirdiler be!
Kaptırdık derken... yetişmesinde en ufak katkımız varmıda kaptırmış oluyoruz... bu işler famarlarında Türk kanı akıyo demekle olmuyo... ne yatırım yapmışız ne eğitim vermişiz ne öğretmişiz gelişimine ne katkı sağlamışız ki talip oluyoruz. Çok haklılar yetiştikleri ülkeleri seçmekte.
Orası öyle fakat onu bizim milli takımımıza alabilecekken hiçbir girişimde bulunmamamız saçma değil mi? Neden olmasın yani Türkiye'yi seçebilirdi. Milli takımda almanya'da yetişen oyuncular varsa onlar seçtiyse yusuf neden seçmesin? Tabi haklı olarak avusturya'yı seçmesini doğru buluyorum sonuçta onu almak için gerçekten çok uğraştılar.
Girişimde bulunsak bile bu çocuk yine orayı seçecekti. Girişinde bulunduklarımız gibi. Makesef ülkede futbol ölü. Ve bu tarz adamlar milli takımı başarılı olabilcek yerleri seçiyolar aslında.. avusturya milli takım olarak biz kadar bişeyler başarma ihtimali olan bi milli talım değil ama özellikle almanyayı seçenlerin sebebi belli. Başarılı milli takım sonuçları=daha büyük kulüpler. Herşeye rağmen asıl etken yetişmesinde gelişmesinde verilen emek katkı.
Çok üzülüyorum böyle çocukları görünce. Neden gerekli işlemler, girişimler yapılmıyor? Neden bu yetenekli çocuklar Milli Takıma kazandırılmıyor?
Eğer bizim Türk Futbolunu yönetenler akıllanmazsa daha çok sıfır çekeriz biz.
Zaten süper lig kime yetersiz dese o adam yıldız oluyor. Yeterli dedikleri yaşlı kariyeri bitmiş herifleri getiriyorlar onlarda bir halt yapamıyor. Futbol değil bunların ki
Cevap
2Cevap
Şenol üstadımız sayesinde ahdlaşmdöal
Demekki iyi ellerde iyi sonuçlar alınıyormuş.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?