Milli Takımımız 2026 Dünya Kupası’na, şehir içinde uzayıp giden kocaman bir araç konvoyuyla uğurlandı. Her yerde Türk bayrakları, korna sesleri, kırmızı-beyaz bir kalabalık… Tam “turnuva başlıyor” modunda. 🏆🔥
— https://twitter.com/bpthaber/status/2061865322198573111?s=46&t=mcxIq47jpMwQRgCEQ_1rxQ
Fotoğraflara baktığında bir yanın kabarıyor, “işte bu ya, Dünya Kupası’na gidiyoruz!” diyorsun. Diğer yanda da yorumlarda klasik tartışma başlıyor: “Ne güzel görüntü” diyenler bir tarafta, “yollar kapandı, israf, bu kadar konvoya ne gerek var?” diyenler diğer tarafta. Yani tek bir konvoy, hem milli gururu hem de memleketin kronik tartışmalarını aynı karede toplamış durumda. 🙄

Ben milli takım uğurlamalarını seviyorum, o birlik hissi hoşuma gidiyor. Ama bunu daha planlı, düzenli, belki daha sürdürülebilir şekilde yapmak da mümkün gibi geliyor. Peki KS ahalisi, siz bu konvoy işine nasıl bakıyorsunuz? Sizce böyle büyük araç konvoyları milli ruhu mu yükseltiyor, yoksa artık daha farklı kutlama ve uğurlama şekillerine mi geçmeliyiz? 🚗🇹🇷⚽
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer