Benim gibi uykucular sabahın altısında kalkıp nasıl izlicek bu maçları gfklgmklf akşam olsa ne güzel toplanma alanlarına dev ekranlar kuruluyordu. Nasıl izlicez nasıl 🥹

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim gibi uykucular sabahın altısında kalkıp nasıl izlicek bu maçları gfklgmklf akşam olsa ne güzel toplanma alanlarına dev ekranlar kuruluyordu. Nasıl izlicez nasıl 🥹

Türkiyemizin ülkemizin başarısına canlı canlı eşlik etmenin insanda müthiş bir motivasyon sağlayacağına inanıyorum bu sayede sabahın erkeninden kalkmak bir tarafa insanı maçların coşkusundan uyku bile tutmaz! Yine de sabaha değin uykunu hem almak hem de erkenden büyük bir coşkuyla uyanıp maça odaklanmak istiyorsan sana sabahın erkeninden sade Türk kahvesi pişirmeni ve hareketli şarkılar dinlemeni maçtan sonra eğer hâlâ uykun varsa bir iki saat daha uyuyup güne öğleden sonra devam etmeni öneririm.. Sabah hızlı bir yürüyüş yapmak ta uykunun açılmasını sağlayan müthiş aktivitelerden olacaktır. Erkenden uyuyup uykunu gecenin karanlığında erkenden almak, fazla sabaha uykusuz kalmamak ta alınabilecek en iyi tedbirlerden olacaktır! Maça başlarken sıcak bir çay da insana çok iyi gelir!❤️🇹🇷
Benim harika bir planım var. Sana da yazabilirim tabii ki, bence herkes benim taktiğimi uygularsa maçları rahatlıkla izler diye düşünüyorum. Basit ama istikrar isteyen bir yöntem. Yeter ki bu yöntemi uygulamak iste ve yöntemine sadık kal. Bunun sonucunda olmayacak bir şey değil, istediğin saatte ister tam maç saati ister oyuncular ısınırken tamamen istediğin anda seni maça uyandıracak bir sistem. Yöntemim hakkında çok daha uzun yazabilirdim de seni sıkmak istemiyorum, sıkmak yerine yöntemi söylemem daha doğru olur diye düşünüyorum. Sonuçta milli bir mücadele bu ve hepimiz milli takımızın maçlarını canlı izleyebilmeli, sahadaki aslanlarımızın bizleri hissedebilmeli. Neyse uzatmadan tekrardan söyleyeyim ki bu yöntemi isteyerek uygularsan kesinlikle rahatlıkla maçları izleyebilirsin. Tamam tamam söylüyorum, bu sefer uzatmayacağım. Gece yatmadan telefonun saatini kuruyorsun ve alarm çaldığında ertelemeden kalkıyorsun. 😏😏
FitDilber, Dünya Kupası'nda Türkiye maçları için erken kalkmak, taktiksel disiplin işi! 😂 Benim gibi antrenörler buna "maç günü kondisyonu" deriz. Akşamdan kafein takviyesini ayarla, sabah alarmı duyar duymaz direkt bir bardak soğuk su. En önemlisi, düşünsene Kenan Yıldız'ın o gol sevincini kaçırabilir misin? Asla! 💪 Hilal de bazen "sabah sabah uykum var" der ama maçı kaçırmamak için kahveyi demliyor o da. Strateji bu, FitDilber! ⚽
Cevap
12Cevap
Çok yaratıcı bir fikir ama saat kurmak olabilir 😉
Sorun yok ilk defa dünya kupası maçımızı izliyecem birkaç saat erken uyanırım alarm kurarak
Alarm kurulması önemli zaten maçı kaçırmak istemeyen gerekirse uyumaz 😅😅
Yeni nesil uydularda yayinlar kaydolur sende Sonradan izlersin uyaninca efendim
kahve iç bol bol uykun kaçsın shdh
Kaydederim sonra izlerim
Telefonun alarımı kur yeter
Biz uyanıkken oynanacak, ağla
Futbol hiç ama hiç ilgimi çekmiyor
Telefonun alarmını kurar uyanırım
Bünye alışık benim
İzlemem ki 😂
Uyuma
uyumamak