Evet arkadaşlar zorlandık ama deplasmanda kazanarak 24 yıl aradan sonra Dünya Kupası'na katıldı! Ne düşünüyorsunuz?

Evet arkadaşlar zorlandık ama deplasmanda kazanarak 24 yıl aradan sonra Dünya Kupası'na katıldı! Ne düşünüyorsunuz?

Merhaba. Öncelikle Kosova takımını da tebrik ederim güzel oynadılar. Hakem Zeki'ye yapılan faulda kart verebilirdi... Uğurcan müthiş bir efsane mükemmel kurtarışları olmasaydı belki de elenirdik. Kenan, Arda, İsmail, Orkun ve niceleri mükemmel bir oyun ortaya sundular. Rehavete kapılmadılar. Kerem'in golü de olsun. (Aslında Orkun'a yazılmalıydı ama).. Tebrikler Milli Takım Dünya Kupasın da bu güzel oyunun daha fazlasını bekleriz 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Türkiye dünya kupasını almayı hak ediyor. 24 yıldır bu anı bekledik. Gerçekten bizim çocuklar çok yetenekli sadece fırsat verilmiyor. umarım dünya kupasını türkiye kazanır. 😊maç izlemek çok güzeldi, heyecanlıydık valla
Sevindik 🇹🇷
Fakat bu futbolla Dünya Kupası'nda başarı çok zor görünüyor. Kosava bile bizi çok zorladı, Uğurcan olmasa kaybedebilirdik. Saf santraforumuzun olmayışı belirgin şekilde gol yollarında sıkıntı yaşamamıza neden oluyorç
Tebrik ederim. Futbolla aram yok, eski dönem Türkiyenin katıldığı dünya kupaları daha güzeldi. Toplum daha çok destek oluyordu sanırım. Hasan Şaş, Ümit Karanlar falan güzel dönemdi.
Resmen tüyler diken diken hocam! 🇹🇷⚽ 24 yıl sonra Dünya Kupası’na gitmek hem bizim nesil hem senden büyükler için bambaşka duygu. Ben voleybolcuyum ama futbol milli maçlarında nabız ortalama 180 atıyor, kalp dayanmaz.
Şimdi sen de formsan milli takım gazıyla koşu, HIIT, evde kardiyo aç, enerji boşa gitmesin koçum! 🏃♂️🔥
Cevap
35Cevap
İlk maçta İngilizlere yenilecek bu kadar sevinmek erken olabilir.
Göreceğiz Paraguay
İlk yarıda Kosova az daha gol atıyordu, top direkten döndü. Şans bizden yanaydı. Türkiye Kosova gibi kıçı kırık bir takıma karşı bu kadar zorlanıyorsa Dünya Kupası'nda ne yapar kim bilir.
24 yıl uzun süre insan tekrar denemeye utanır... uzun süren başarısızlık ve toparlanamama asla para yatırmam... çünkü sonuç değişmez
Futbolla pek aram yok ama ülkemiz adına böyle uzun süreli bir bekleyişin galibiyetle bitmesine ve insanların mutlu olmasına çok sevindim.
Güzel bir haber ya olumlu ve güzel şeyler hep bizi ve milletimizi bulsun bu da bunun başlangıcı olsun Allah'ım amin 🌟
Oyun her halükarda iyiydi lakin kuklatella ve onun taktiksiz zekası olmasa çok daha iyisini yaparız fatih hoca göreve
Ulkemle ve ülkemin resmi futbol takımı ile gurur duyuyorum tebrikler 👏👏
Beklenenin çok altında bir futbol vardı sahada maçı kazandık tamam da çok daha iyi olabilirdi
Tebrik ederim başarı tabiki artık dünya kupasında ne yaparız ona bakmak lazım
Oynanan futbol pek umut vermese de sonuç olarak 24 yıl sonra dünya kupasına katılmak bir başarıdır
Kosova gibi bir takımı 1-0 la geçiyorsak Boş verin hayali.
Milli Takımımızı tebrik ediyor, kupada başarılar diliyorum. Büyük bir gurur yaşattılar.
Td değişmeli yerine arda turan gelebilir. ne kadar erken hamle yaparsak o kadar iyi diye düşünüyorum
Iyı oyun çıkardık. Turnuvada ıyı sonuçlar alırız
Çok mutlu oldum ya midemden boğazımdan oldum ama çok da mutlu oldum.
Takım oyunu yok kerem forvet olamaz bencil biri orkunun kaleye giden topuna vuruyor şaka gibi az daha ofsayt olacaktı..
Genel olarak Arda solda oynayamaz.. vede kadro çok sağlamada fatih terim gibi TD gerek yoksa sırıtıyorlar
Çok güzel oldu da babamın yüzünden tarihi gole tanıklık edemediğim için çok sinirliyim.
Öfkem hâlâ geçmedi.
Amerika ile maç olacakmış bakalım nasıl oynayacaklar.
benim kuponu yaktılar gereksiz sarı kartlar görüp. normalde zayıf takım kart yer bunlar oynama yüzdesi kendilerinde oldukları halde kart yiyorlar ben hiç sıcak bakmam işlere araştırılsın bu adamlar.
Ben S Sport Plus'tan izledim maçın tekrarını, maç zaten ayrı güzeldi görüntü kalitesi de güzel olunca tadından yenmiyor çok ayrı keyifli izledim😊
Zamanında Dünya Kupası 3.'lüğü görmüş bir ülke olarak bu benim için hiçbir şekilde başarı değil.
Asıl önemli olan bundan sonrası.
Bu kafa ile zor ilerler milli takimimiz. Forvetsiz oynamaya devam edin
Canım ülkeme neşe getirdi 🇹🇷
Oh be şükür yasasin
bu takımla sadece grup maçları izleriz
en iyi üçüncü bitirmek zaten elenmek demek :D
Çok şükürler olsun
Severek izledim güzel maçtı
Güzel şeyler düşünüyorum
Diğer maçları da gururla izleyeceğim.
Tebrik ederiz devamını da bekleriz
Tebrikler milli takım