Gökkuşaklı tişört giydiği için alıkonan ABD'li gazeteci Grant Wahl, dün Arjantin-Hollanda maçı sırasında hayatını kaybetti.
Wahl'ın resmi ölüm nedeni henüz açıklanmazken, kardeşi Eric Wahl ise gazetecinin öldürüldüğünü öne sürdü.

Gökkuşaklı tişört giydiği için alıkonan ABD'li gazeteci Grant Wahl, dün Arjantin-Hollanda maçı sırasında hayatını kaybetti.
Wahl'ın resmi ölüm nedeni henüz açıklanmazken, kardeşi Eric Wahl ise gazetecinin öldürüldüğünü öne sürdü.
Ya öldürülmemiştir abartmasınlar yuh yani İran mı Katar? Ha belki Katar’a maçı seyretmeye gelen Ortadoğulu insanlar kendilerini zengin bir arap ülkesinde böylesi bir maçı izlemeye geldi diye bir şey sanıp “müslümanlık”ı kabarmış ve saldırmış olabilir mi olabilir ama Katar da 🤌🏻 ü yer mi bilemedim… kırmızı ışıkta geçtiğinde 30 bin tl para cezası yazan bir ülke… bu kadar dünyanın gözüne girmeye çalışırken kalkıp birini öldürmüş olabilmesi bana saçma geliyor.
Güzel bir yerden bakmışsın, bir de ABD vatandaşı yani...
Bakalım ne çıkacak.
Bakalım ne çıkacak. Katar a bi rahat vermeyecekleri kesin islam düşmanlarının 😂
Senin bu Katar sevdanı ne yapıcaz? 😂
İnan ki sevda mevda değil 🤦🏻♀️🔫 gidicem az kaldı sonra hevesim kaçar zaten klasik sjsjs
jdjdj
İşte bu varya tamam kes artık uzatma demenin randomcası
E yani konuyu kendini teşhis ederek bitirdin gerisi sündürme olur jdjdk
Doğru
Olabilir ben beklerim. eğer doğru ise insanlık gün giddikçe kaybediyor demektir. birisini başı açık olduğu için darp et öldür, birisini gökkuşağı tişörtü giydiği için alı koy öldür. insanlara saygı duyulmadıkça insanlık gelişemeyecek maalesef. ne zaman farklı düşüncelere fikirlere saygı duyulur o zaman dünya güzel bir yere olur. bu söylediğim her inançtan insanlar için geçerli. dünyada herkes sizinle aynı fikirde olmayabilir bu gayet normaldir. nasıl ki dünay da bir dil yok bir çok farklı fil var farklı fikirlerde olabilir. zaten bu yıl ki dünya kupası sorunlu biraz. tabi ki haber gerçek mi bilmiyorum sadece olası fikrimi söyledim. bir kişi size ya da çevrenize veya dünyaya zararı yoksa karışmayın, saygı duymak sevmek zorunda da değilsiniz.
Soruyu başkası sorsa ve ben görüş yazsam buna çok yakın bir şey çıkardı ortaya 🤩
Eline sağlık 😇
Teşekkür ederim abi 🙏😇
Eig için teşekkür ederim :)
Rica ederim 🙂
Gökkuşağını bi salın ya😕 gökkuşağı neden belli grubun simgesi oluyor ki? Çocukken yağmur yağsa da çıksa diye heyecanla beklediğimiz doğa olayının bu denli çirkinleştirilmesini kabul edemiyorum. Doğrudur haber de.
Tamamen aynı fikirdeyim...
Hatta benim hâlâ olur da denk gelirsem yüzümde gülümseme oluşuyor 🤩
Benim de🥳 ve gökkuşağındaki renkleri giymeyi seviyorum.
Her renk çok güzel aslında, iyi yapıyorsun 😀
Kesinlikle✨️
Eig için teşekkür ederim✨️
Rica ederim 🙂✨
Cevap
2Cevap
Ayy gerçekten mi? Bence bunun altında başka neden yatıyordur.
Her şey olabilir, bakalım ne çıkacak...
Olabilir ama tişörtle alakalı mıdır bilemiyorum
Tişört sebepli daha önce stada alınmamış bir süre, ölüm tehditleri de aldığı yazıyor ama bakalım...
Evet olabilir lgbt ye karşı çıkan ülkeler çok yani
Öldürme noktasına gelinmiş midir ya?
Evet özellikle Türkiyede ileride yaşanılması muhtemeldir
Biden düşünsün bize ne
Umarım degildir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?