Olay Ereğli ilçesinde olmuş. Suriye uyruklu bir kişi "cin çıkarma" bahanesiyle yapılan işlemde ölmüş. 6 şüpheli emniyete alınmış. Böyle şeylere inanıyor musunuz, cin çıkarma falan?

Olay Ereğli ilçesinde olmuş. Suriye uyruklu bir kişi "cin çıkarma" bahanesiyle yapılan işlemde ölmüş. 6 şüpheli emniyete alınmış. Böyle şeylere inanıyor musunuz, cin çıkarma falan?

Evet inanırım Her ne kadar gözümle görmesem de Kuranda yazdığı için inanıyorum ve zaten anneme 90'lı yıllarda büyü yapıldı zaten bir insanın içine cin girmesi büyü ile olur ya da cinleri kızdıracak bir eylem yaparsan (Örneğin karanlık yerde çok afedersin küçük abdest yapmak) vb. Ama tabii bunun çözümü Kuran ile olur ve aynı zamanda büyü bozduracak hoca güvenilir olması lazım güvenilir olmazsa içine cin kaçan kişi Allah Korusun ölür Çünkü yapılan cin çıkarma işlemi Kuran dışı tedavi ise (örneğin sırta oklava ile vurmak ya da Kemal Sunal'ın Sosyete Şaban filmindeki gibi Yallah cinler şarkısını davulla söylemek gibi) yapılan işlem Kuran dışı ise ya cinler musallat olur ya da dolandırılırsınız ya da musallatlı kişi ölür O yüzden büyü bozacak olan hoca güvenilir olmalı dindar namazında niyazında olmalı ve aynı zamanda tecrübeli olmalı Çünkü her dindar büyü bozamaz Bu işler de tecrübe gerektirir ama bu devirde güvenilir dindar ve tecrübeli büyü bozan hoca bulmak çok zor Çünkü bu özelliklere sahip hocaların çoğu ahirete göç etti geriye sahtekarlar kaldı O yüzden en güzeli Allah'a sığınmak en güzeli bu bol bol dua okumak vs. Çünkü bu devirde dürüst işin ehli hoca bulmak zor
Cinlerin varlığına inanıyorum tabiki , bizden önce dünyada hüküm sürmüş varlıklardır , kargaşa ve çıkardıkları fitne savaşlardan dolayı denizlere sürülmüşlerdir.. çoğu cin çıkartıyorum diyen kişiler şarlatandır.. çünkü o çıkardıkları cini öldürmek zorundadırlar , yani inanıyorum
yahu böyle bir şey yok
rant için uydurulmuş palavralar bunlar. cin insanın içine girmez musallat olmaz. psikolojik sorunları buna yorumlayıp para kazanıyorlar
keşke bu insanlar abuk subuk insanlara inanmak yerine açıp kuran okusa o zaman böyle şeylere inanmaz
Ben inanıyorum Cinin varlığına Müslüman olan inanır kuran da suresi bile var nasıl inan mıyım?
De ki: “Bana cinlerden bir topluluğun (Kur'an'ı) dinleyip şöyle dedikleri vahyedildi: “Şüphesiz biz doğruya ileten hayranlık verici bir Kur'an dinledik de ona inandık. Artık, Rabbimize hiç kimseyi asla ortak koşmayacağız.”
Ama her şey Çin musallat edecek diye bir şeyde yok piskolojik bir sorunda olabilir
Cevap
60Cevap
İnsanlar çok cahil maalesef böyle şeylere inanıyorlar.
Neyin kafasını yaşıyor bazıları. Tabi ki Cin diye bir şey hurafe değil, kuranıkerimde varlığı belirtilen bir şey hurafe olamaz.. Çeşitli kılıklara girip size görünebiliyorlar, iyi olanlar da var kötü olanlar da tıpkı insanlar gibi. Şeytanlar, ateşten insanlar topraktan, Cinler dumandan yaratılmıştır. Bir de şöyle bir şey var kim ki Cinlere inanmazsa gülüp geçerse o gün için, kötü şeyler yaşayabilir konuşurken 2 kere düşünmek gerekiyor. Ben bir videoyu inandırıcı bulmamıştım o gece kötü şeyler yaşadım. Siz, siz olun bilip bilmeden boş konuşmayın bilmediğiniz konular hakkında gerçekten varlar bu arada ve ürkütücü bir şey..
Evet Kuran'da Rabbimiz cinlerin var olduğunu belirtmiş buna inanıyoruz ve haatta peygamber efendimize resulü sakalyen denilmesi bu amlama geliyor insanlara ve cinlere gönderilmiş. Cinler de insanlar gibi üreme yapar yer içerler iyileri kötüleri vardır lakin onlar insanlarin yok içine girmişler yok dışına girmişler zarar vermişler insanlara böyle şeyler yok insanlar bunu pirim kazanmak için yapıyorlar. Nebi Süleyman tahtında ölmüştü cinler onun emrinde caliyorlardi onun öldüğünü fark etmediler taki solucan tahtı kemirmis taht kırılmış yere düşmüş nebi Süleyman o şekilde anlamışlar öldüğünü
Cinler var olan bir şey ama biz göremiyoruz. Bu cin çıkarma olayı hurafe hele ki bunu yapan şahıslar Suriyelilermiş zaten. Bazıları da Konya ve Konyalılara sallamış gene. İzmir de Kuranı kerimi yırtıp Allah'a küfür eden rakı masasın da ki üç erkek vardı o olay olunca biz de o zaman İzmir'e sallayalım? Atatürk'e hakaret edenler ve Türk Lirasını yırtıp tuvalete atanlar var İstanbul da biz de o zaman İstanbul'a sallayalım?
Arkadaşlar üzülerek söylemek istiyorum ki sizler sadece birer cahil insanlarsınız.
Cinlerin var olduğu her dinde söylenir. Tevrat, Zebur, İncil ve Kuran bu dört büyük kitabı incelemeyip hayatın da bir sayfasını bile açıp okumamış insanlar KS'a gelip memleketin ilini genelliyor. :D Cin olayı gerçek cin çıkarma diye bir şey yok ama bir insana Cin musallat olabilir bu musallat olmayı da gene Allah düzeltebilir. Cin çıkarma denen şeyse saptırılmış bir şey.
Suriyeli gibi pis insanlar sadece Konya da yok Türkiye'nin her ilin de var maalesef.
Cin diye bir varlık var ama çıkartmak ya da insanların içine kacmalari gibi şeylere inanmıyorum..
Musallat inanırım ama o ayrı bir durum hali ama bu şeytan çıkarma hiristiyanlarda bizde Cin çıkarma gibi zamanında akıl erdiremedikleri olaylara batıl bir şekilde uydurmalari..
Zaten böyle şeylerle uğraşıp psikolojilerini bozuyorlar, sonra yok cin girdi şeytan girdi bide çıkarmaya kalkıyorlar Allah' inanalım böyle sahtekar insanlara değil...
Hangi çağda yaşıyoruz. Bu Suriyelileri gördükten sonra bak biz nasıl Akıl edemedikte bunları Almanya ya getirmedik derler. Hani Almanya bizi kıskanıyor ya Bu haberi görürse tüm ülke hasetinden çatlar.
suriye ile ne alakası var daha geçen aylarda türk bir kadın televizyonda cinle iletişime geçti sjdh
Böyle varlıkların olduğuna elbette inanıyorum, bu garip ayinlere inanmıyorum. Cin çıkarma bahanesiyle; cinayet, tecavüz her türlü pisliği yapıyorlar.
Allah-u Teâla Kuran-ı Kerim’de ben insanları ve cinleri bana ibadet etsinler diye yarattım dedikten sonra tabiki de inanıyorum. Onların da Müslüman olanları olmayanları varmış galiba
Psikoz sanırım, yakınlarının başı sağ olsun. Adamı boģanın hapisden önce o kişininde bilincide iyi değil bence tedavi olması lazım bu tarz şeylere takarak sürekli takıntı haline getirerek kişi yavaş ya da bir anda hastalanıyor. Üzücü bir olay..
Inaniyorum tabi ama Şu an cok fazla kokmuyorum cunku daha basima gelmedi ve gelmesinde ve soyoe boyoe seylerle ugrasan kisilerle daha cok basina geliyormus birde gercektwn cok iyi ve saf temiz kalpli isnalarin basina cok geliyor diye biliyorum
Mitolojik bir inanç. Kötü ruh çıkarma gibi bir şey.
Ben inanmıyorum ve bunu Hristiyanların günah çıkarma işine benzetiyorum. Yüce İsa seni kutsasın. 😃
Böyle saçma şey mi olurmuş. Tamamen cahillik. Psikiyatrik hastayı dolandırıcılar öldürmüş. Hepsinin en ağır cezaya çarptırılması şart.
Var olan bir şeyi inkar edemeyiz ama bunu yapanlar genelde dolandırıcı. Medyuma bir arkadaşın yanında gittim mecburen yalnızım gel dedi. adam beni görünce içinde üç harfli v. ar dedi. Verdiği malzeme listeside çok pahaliydi hiç ilgilenemedim
Kur'an'a inandığım için doğal olarak cinlerin de varlığına inanıyorum da cin çıkarma diye bir şey olduğunu sanmıyorum yani varsa da ben bilmiyorum.
Cinlere inanmıyorum ki çıkarmasına inanayım. Gerçi genel olarak hiç bir şeye inanmıyorum ama olsun konumuz o değil şimdi /:
:D cin değil can çıkmış , hayatta inanmıyorum kendine faydası olmayan bir kişinin başkasına faydası olması imkansız. aptal uyutması diyelim.
İnanıyorum tabii 🤭
En temiz cin cikarma islemi qpxkc
Bu tür büyücü, üfürükçü şeylere inanmak için insanın önceden aklını ameliyatla aldırmış olması lazım.
Ne kadar acciiip bir olay gülermisin ağlarmısın...
Dinen haktır ancak korunmak için duaları var Kuranda bu uygulamalar yalnış
Al işte awk sonra bana nie Konyalılar la uğraşıyon diyonuz zjskqlqoqindmdl
Olayın konya ile alakası yok. Suriyeliler kendi aralarında ayin yapmışlar
Suriyeli ile konyali ayni gözümde.
Cahillik bu ülkeyi bir kurt gibi kemiriyor. Allah ıslah eylesin.
Yıl olmuş 2022, hâlâ cin çıkarma var ya... G**izekalılar!
Cin insanın içine filan kaçmıyor. Psikolojik hep bunlar.
Cin var çıkarma olayı kolay olamaz ve cinler keyfe keder musallat olamaz ya sen onalara bir hata yapican ya da dededen kalma olayı oluomuş galiba ama ne kadar doru bilmem başkası büyü ile yollayabiliosa olabilir belki başka şekildede oluyormu bilmiom
La havle 😀 ya bu konya nedir ya tuhaf olaylar hep burada tövbe ya Allah rahmet eylesin biride ölmüş
Çin çıkarıyorum ayaklarına kadınlara tecavüz edenler var bu batıl inançlara inanmiyorum
İnanıyorum. Bir kilisede bile şeytan çıkarma ayini adi altında işlem yapılıyor
Konu inanıp inanmamak degil böyle bir şey var ama yapamazsınız herkes zarar gorur ki bak görmüş
Gerçek hayat filmde izlediğimiz o korku sahneleri gibi değil sonuçta bu yüzden de ben inanmadım. Olayın üstünü kapatmak amaçlı uydurulmuş bir şey gibi geldi.
Ölüm normal de bunun kafasını yasamak apayrı bir şey
İnanmıyorum
Cin çıkarma vesaire diye bir şey olduğuna inanmıyorum
Sen ic savastan kac gel baska ulkeye orada cin cikaricaz diye canini alsinlar... pess
Cin gelip şunları bir çarpsa! Allah akıl fikir versin
Carpmis zaten :)))
Evet inanıyorum böyle şeylere Allah doğru yoldan ayırmasın kimseyi
Evet inanıyorum, gerçek olan şeyin neresine inanmayalım ki 😂
İnanmıyorum, hepsinin altında psikolojik rahatsızlıklar var. Akıl hastaneleri bunlarla dolu.
İnanıyorum ve uzak durulması şakaya alınmaması lazım anım var hatta bunla ilgili korkunç
Doğal seçilim işte yapacak bir şey yok gelişmelere ayak uyduramayan elenir
Aynı gün bir kedi ayağı kırılınca hastaneye gitmişti
Neyseki surili. Bu güzel haber. Gerçi 1 gitse 5 doğuyor ama olsun yine de 1 kişi 1 kişi
Ne olursa olsun insan sonuçta aynı durumu sen de yaşayabilirsin değil mi? Suç onlar da değil, senin gibi ırkçı faşistler ve devlet büyüklerinizde (sözde).
@rebeltiger___ devlet büyükleri bana sormadı bunları alırken üstüne ürerken, üstüne vatandaşlık verirken. Halkın içine sokup bunlarla yaşamak zorunda bırakılan biziz yine ülkeye sokanlar değil
Kinini mültecilere bileme, mültecileri ülkeye sokanlara bile.
@rebeltiger___ gelmesinler üremesinler onlarda. Suçun yarısı da onlara ait. Hiçbirini istemiyoruz bir kişi bile. Üstüne vatandaşlık alıyorlar zorla mı. Almasinlar suçun çoğu onlarda
Benim anlatmak istediğimi ancak burada savaş çıktığında (Allah korusun) sen de tıpkı onlar gibi kendi canının derdine düştüğünde anlarsın.
@rebeltiger___ yav he he. Bizim milletimiz zaten bu yüzden tarihten beri farklı. Kimse kaçmaz, canını verir yine gitmez, zaten başka Türkiye de yok, sınırlarını duvarla örenler bunlar sınırı geçip gelemesin diye bizi gibi almazlar. Türkü sevmez kimse, bu yüzden Türk'ün Türkten başka dostu hiçbir zaman yoktur. Bizim gibi devlet bulunmaz kimse bizi zaten gitsek de almaz ki gitmeyiz, kimsenin vatanının vatandaşlığının peşine hiç düşmeyiz. Bir gün asıl bu bayildığıniz mülteciler gelip sizin kafanıza hemde kendi ülkenizde çoğalıp sıkarlarsa işte o zaman onları sevmeyi görursünüz. Çok seven alsın koynuna yatsın kimse bişey demez evini aç sen, bizim için sorun yok ama halkın içine sızmasınlar , sen onları evinde karantinaya al biz değil sen doya doya sev
İq ve türklük ortalaması yükseldi lan sövmeyin iyi olmuş. Daha da çok artar umarım böyle vakalar.
Hani ya da benim 50 gram pastırmam, pastırmam, Konya'lıdan başkasına bastırmaam offf of Konyalım yürrrü 🗿
bahane degil bunlar gercek, dunya uzerindeki varliklari halusinasyon gibi saymak gunumuz 'modern' kafa insaninin canım
cahil toplumlar da olan bir olay daha derim.
Boğmuşlardır ya da korkup kalp krizi geçirmiştir
Kitapta bile varlığı var. Ancak din tüccarı kim alim kim bilmek gerek
Bizim halkın enteresan hareketleri.
kesin cin yüzünden ölmüştür haberi izledim cin yapmış cin :D :D :D :D :D
Olmaz Konyada böyle şeyler yalan haber vallahi
Yallah cinler yallah kış kış cinler kış kış çin çık çin çık çin çık
Konyalı ise normaldir
Milletimiz kurtaramadik cinci hocalardan
Konya'dakiler yapay seleksiyona uğruyor
İyi olmuş bir salaaq eksilmiş dünyadan
Halamı var bunlar ya, din sömürüsü resmen.
Bu evrende yalnız olabilir miyiz mümkün mü sizce
ay hiç inanmam bunlara
İnanıyorum ama her hocaya değil.
cin öldürmüş adamlar ne yapsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?