Spor En son ne izlerken çok keyif aldın? MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Arjantin Hollanda maçı nefes kesiyor vallahi angara messiii 😃 En son ne izlerken çok keyif aldın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 363 cevap paylaştı. Az önce maç izlerken 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl maç keyifliydi baya beni sinir etse de ama en son az önce dizi izledim (the IT crowd) buydu 0 1 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Ben de ara ara sinir oldum cidden Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Dizi izlerken keyif aldım ama adını sölemeeeem 0 10 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Ne demek söylemem çabuk söyle 😂 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Yuttum gitti😄 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Çıkar çabuk dur yemek borusunu tuttum çık çık çabuk ajdjd Yorumla Balhaatunn +1 yıl Öldüm ben🥺 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Ruhlar aleminden merhabalar 🥺 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Miribaa🥱 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Ruhuna sağlık ruhsarciğum ölmemişş Yorumla Balhaatunn +1 yıl Ne ölmesi kardeşim bayılmışımm Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Ayılana gazoozz bayılana limoonn Yorumla Balhaatunn +1 yıl Yarasın😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Az önce maç izlerken
maç keyifliydi baya beni sinir etse de ama en son az önce dizi izledim (the IT crowd) buydu
Ben de ara ara sinir oldum cidden
Dizi izlerken keyif aldım ama adını sölemeeeem
Ne demek söylemem çabuk söyle 😂
Yuttum gitti😄
Çıkar çabuk dur yemek borusunu tuttum çık çık çabuk ajdjd
Öldüm ben🥺
Ruhlar aleminden merhabalar 🥺
Miribaa🥱
Ruhuna sağlık ruhsarciğum ölmemişş
Ne ölmesi kardeşim bayılmışımm
Ayılana gazoozz bayılana limoonn
Yarasın😄