Spor Gruptan çıkmayı garantileyen sambacılar Kamerun karşısında namağlup çıkmayı başarabilecek mi? вιтєχєи Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor FIFA 2022 Dünya Kupası'nın favorisi Brezilya saat 22.00'da Kamerun ile grupta son maçını oynayacak. Maça dair skor tahminleriniz neler? Gruptan çıkmayı garantileyen sambacılar Kamerun karşısında namağlup çıkmayı başarabilecek mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl #selamgençlik 🍀🍀⭐ Katar emiri kaç gol dediyse o ⭐#tubasueda 🍀🍀 0 0 Yorumla
YourName333 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Güney Kore'yi çok beğendim bugün.Portekiz-Brezilya yahut Brezilya-İspanya finali güzel olabilir, ama maalesef maçlar kaliteli geçmiyor. 0 0 Yorumla
Derinhayel Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Şu futbotcular oynuyor ya TV de bagiriyorlar bazen konuşuyorlar ya nedense çok hoşuma gidiyor ya😌 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl ilk 11leri iyi bence kazanırlar ancak kolay olmaz 2-1 kazanırlar diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Favorim brezilya kupayı da alacaklar eminim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Katar emiri kaç gol dediyse o ⭐
#tubasueda 🍀🍀
Güney Kore'yi çok beğendim bugün.
Portekiz-Brezilya yahut Brezilya-İspanya finali güzel olabilir, ama maalesef maçlar kaliteli geçmiyor.
Şu futbotcular oynuyor ya TV de bagiriyorlar bazen konuşuyorlar ya nedense çok hoşuma gidiyor ya😌
ilk 11leri iyi bence kazanırlar ancak kolay olmaz 2-1 kazanırlar diye düşünüyorum
Favorim brezilya kupayı da alacaklar eminim
Brezilya affetmez