Yok ya bana saçma geliyor açıkçası ömürden zaman çalmaktan başka bir şey değil onun yerine daha güzel vakit gecirile bilir. Daha anlamlı daha çok ani birakacak
Babaları fitbol oynarken, büyük ihtimalle "Ben Şifo, Rıdvan, Tanju" diye hayalker kurarak koşturan neslin çocuğu, iki oğlu da babaları neyi severse onu seven akıncılar. O sebeple normaldir. Ben iki kızdan sonra pembeler ve oynanılan kız oyunlarına ayak uydururken soğudum. Kızlar babalarını kendi safına çekiyor, erkekler babalarının yolunda bodozlama koşuyor. Bence.🙂
Çoğunlukla öyle. Tutuklu kesim özellikle... Neyse.. Hayat böyle. Ben sakin huzurlu standart bir yaşam seçiyorum. Bunun için gereken adımlar biraz sınavlı...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Takip etmiyorum
Çok güdel
Gına geldi artık maç görmekten.😒 Eşim sağolsun açıyor, bende bakıyorum. Gerçi bazen dikkatimi çekiyor bakıyorum.😂
Her maçı izledim. bir Messi aşığı olarak arjantini istiyorum ama zor gibi duruyor:)
Bizimkiler de Messi nedeniyle arjantin...
Hakediyor yaa tek o kaldi ama takim arkadaşları ona daha fazla yardım etmesi lazim yoksa baya baya zor olacak:)
Öyle ya da böyle arjantin grupdan cikicak messi tek başına birşeyler yapmaya çalışıyor yardimci olan 1 tane adam yok ona napsin bu adam ya
Çıldırdı bizimkiler 🤣
Gol geldi
Ohhh be arjantinim benim 🤣
Başladığı günden beri izliyorum favorim İspanya 🇪🇸
Bizimkiler arjantin
Topu yolda görsem bomba buldum diye karakola giderim. O dneli haberdarim o denli anlıyorum o olaydan
En güzeli... Benim adam topla oynanan ya da topsuz her şeyi izleyebilir de aramızda anlaşma var... 🙂
Yok ya bana saçma geliyor açıkçası ömürden zaman çalmaktan başka bir şey değil onun yerine daha güzel vakit gecirile bilir. Daha anlamlı daha çok ani birakacak
Keyif alıyor 🙂
İyi seyirler öyle ise
Seyrediyor 🙂 ispanya Almanya... Almanyayı tutuyor. Ama geride
Sadece büyük takımların maçlarını izliyorum diğerleri sıkıcı oluyor
Epey izliyorlar bizimkiler
İzlenir ya büyük turnuva 4 yılda bir oluyor sonuçta
Aya bırak.. 2 yılda bir elemeler oluyor. Her yıl Avrupa kupaları oluyor. Bitmiyor bitmiyor
Biraz senle ilgilensin söyle 😁
🙂👍
Ben futboldan soğudum galiba hiç izleyesim yok. İzlemedim bu sene.
Bizimkiler soğumuyor
Babaları fitbol oynarken, büyük ihtimalle "Ben Şifo, Rıdvan, Tanju" diye hayalker kurarak koşturan neslin çocuğu, iki oğlu da babaları neyi severse onu seven akıncılar. O sebeple normaldir. Ben iki kızdan sonra pembeler ve oynanılan kız oyunlarına ayak uydururken soğudum. Kızlar babalarını kendi safına çekiyor, erkekler babalarının yolunda bodozlama koşuyor. Bence.🙂
Erkek çocuklar babalarının izinden gidiyor bu doğru 🙂
Kızlar cadı oluyor, hep bir çeyler istiyor. Büyük olan, maske yapıyor bana, giç sevmiyorum öyle şeyleri, mecbur bırakıyor, küçüğü masaj yapar
takip etmiyorum Beşiktaş I tutuyor 1 defa tek izledim
Bizimkiler ful takip
sıkılır be insan bi yerden sonra
Sıkılmıyor. Oğlanları da kendisine benzetti... Biriken üç oldu evde futbol hastası...
Sadece tuttugum takim maclari izliyorum erken elenirse finali izlerim
Hangi takımları tutuyorsun?
Bizimkiler arjantin tutuyor
Abdyi destekliyorum imkansız ama destegim onunla
2. Olarak portekiz
Tüm maçları izledim neredeyse 20 maç olmuştur.
Portekizi destekliyorum.. siuuu 😂
Bizimkiler de işte ne denk gelirse...
10 da Portekiz macı var yarın sabırsızlıkla bekliyorum
Bizimkiler Kanada Hırvatistan izliyor
Kanada atmıştı en son ne oldu
Hırvatistan alır diyordum macı
3-1 Hırvatistan önde
Tahmin ettiğim gibi. 😅😅
Takip ediyorum.. 19 ve 22 maçlarını izliyorum.. İşteyim ötekilerde maalesef..
Favorim Sambacılar..
Bizim ev halkı arjantin..
saskinomayra nerde her aksam titretiyor deprem hanımabla arçcı depremler oluyor 5 ve yukarısını depremden sayıyoz artık bagışıklık kazandık
Unutuyorum yoksa müsait oldukça izlenebilir.
Hemde sıkı sıkıya takip ediyorum 😃😃 şu an Hırvatistan kanada maçını izliyorum Hırvatistan 3-1 önde
Evet izliyor bizimkiler..
Doğrudur hanımlar pek sevmez 🙄😃 neyse ki şu an yalnızım sorun yok
Ben burada takılıyorum böyle zamanlarda
🙄😃😃 Sanada zaman bırakıyorlardır heralde tv izlemek için
Ben TV'de izlemem. Sevdiğim diziyi YouTube tan bilgisayar üstünden takip ediyorum. TV bana düşmüyor...
😃😃 Bizde de bana düşmüyor zaten tv izlemiyorum şu sıralar takip ettiğim dizi de yok
Evet
Hemen hemen az önce biten ispanya almanya macı da dahil hepsini izledim
Bugünkü usa iran maci izlenir
Benim danalara söyledim. Uyku saatinde başlıyor 🙂
Sen ne seyredeceksin o saatte
Ben ders çalışırım.
Ne dersi? Hakimlik mi?
Yok bee arabuluculuk
Extra gelir kapısı
Evet ben daha sakin bir yaşam istiyorum. Aldığım davaların stres düzeyi aşırı yüksek.
Anlıyorum. Herkesin sorununu çözmeye çalışmak zor. Ama seni kurtarıcı görende olur.
Çoğunlukla öyle. Tutuklu kesim özellikle... Neyse.. Hayat böyle. Ben sakin huzurlu standart bir yaşam seçiyorum. Bunun için gereken adımlar biraz sınavlı...
Hiç masum bir katili savundun mu
Tam masum değildi (ben öyle iddia ettim) 12yıl 6 aya bağladık. 🙂
Yalan söyleme danatı yani
Biraz öyle.. 🙂
Kaleci iyi takip etti
Gene kurtardı... İnsan gol yemez mi yaa
Dur bakalım 2. Yarı var. Sınav ne zaman?
Bu pazar... 🙄
Daha siftahım yok 🤣🤣
Ne güzel
22 tane erkek bir topun peşinde koşuyor nesini izleyim kadın olsa neyse 🤣
Hahha işte bu bakış açısı harika 🙂
Ama haklıyım 😀 her zaman derim
Kesinlikle haklısın
Takipteyim, Hırvatistan şampiyon olsun
Bizim ahali arjantinci
Arjantin in formu düşük, hayırlısı bakalım
Evet öyle diyorlar
Fas Tunus Senegal Katar S. Arabistan
Bizimkiler Allah ne verdiyse
Türkiye olmayınca. Keyif için izliyorum. Bari Müslüman ülkeler bir şey yapsın istiyorum. Fas Belçika yı S. Arabistan Arjantin i yendi. Mutlu oldum
Hayır ilgimi çekmiyor
Çok güzel
Daha yeni haberim oldu 🙈
Eşim sayesinde her akşam izliyorum😂🤭
Her maçı değil 7-8 tane izledim
En güzeli
Aynen
Guzel gollerı twıterdan ızlıyorum
En güzeli
Kötüde olsa Arjantin
Benimkiler de arjantin
İzlemiyorum.