AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
153Cevap
Bana kalırsa ilk buluşmada konuşmak lazım o önemli fakat illa gidecekseniz korkuya gidin sarılarak izlersinizartik 😂
Romantik komedi ya aksiyon filmi izleyecek halimiz yok😂
Romantik komediye gidilmeli bence duygular daha pekissin die 😊belki eksik yönlerimiz varsa tamamlanır orda :)
Ask dizisi olmasin romantikde olmasin digerleri olabilir
Ben sevgilim ile ilk bulusmamizda korku filmine gitmiştik.
Bence iyi bir fikir değil konuşup birbirinizi tanimalisiniz birbirinize bakmalisiniz sinemada bunlar olmaz
Korku gidilmeli bir kız korkunca onunla ilgilenen erkekleri sevin
kesinlikle p. rno olurdu. ama onu da gösteren sinemalar kalmadı sanırım :) o zaman grinin 50 tonu iyi bir tercih. bakalım korkacak mı :)
senn gibi abazalar anca * duskunlugu yapar gerizekali bide ne yaZmis utanmandami yok burda ne bcm knusuyisn karin kizin kardesn yok mu senn
@esrakilicaslan haydi hayırlı işler
Korku filmi izlerken yaninizdakine asik olma ihtimali daha fazlaymis.
Sıcak havaların son günlerinde bırakın sinemayı dışarıya doğaya atın kendinizi dostlar :)
Ilk bulusmada sinema mi olur cok sacma oldu olacak erotik filme gidelim :)
Sinemaya ilk buluşmada gidilmez gidilirse anca elleşmeye cpxşxşf
Komedi olmasın ya ağzım yayıla yayıla gülmek istemem ve ilk buluşmada sinemaya gitmeme taraftarıyım
İlk buluşmada sinemaya gidilmez. İyi tanımadığın insanla sinemaya mı gidilir? Bir oturup konuşup tanışmak lazım.
İlki için romantik komedi iyi gider ama sonrası için aksiyon ve korku kaçınılmaz 😈
Komedi filmine gitmiştik ama acaba elimi tutar mı heyecanıyla filmi izleyememiştim :D
Tutmus muydu 😀
@yardimayardim hayır cesaret edememişti :D filmi izleseydim keşke :D
Dram veya Aksiyon bence. Romantiğe sevgili olduktan sonra gitmek daha mantikli bence 🙈😊
Romantik komedi favorim. ama aşk filmi neden siklarda yok. Sinema düşmanlığını da anlamıyorum artık sinema deyince akıllarına ne geliyorsa sinema olmaz diyorlar.
Bence komedi yani başka film sevmiyorum bide dram seviyorum
Ilk buluşma diyonuz ne sinamasi nerden geliyo bu semimiyet😊önce bir birbirimizi taniyalim
Hiç sevmem ama heralde romantik komedi olurdu. Sevgililer ona gitsin ben aksiyon bilim kurgu izlerim
İlk buluşmada sinemaya mı gidilir? Asıl filmi siz çekeceksiniz.
İki tarafında ortak kararı olmalı tabii filmden sonra muhabbet daha da yakınlaşmayı sağlar :)
Jackie Chan filmine gidelim diyen kız varsa o kızı üzmeyin beyler 😍
Romantizm ne ya? Jackie Chan gibi bir adamın filmi varken...
ne demek bir sinema vakası daha
romantik komedi galiba
Bence ilk buluşma tanışma aşaması olarak bilinmeli yani filmi izleyip ayrılmak hoş değil biyerde oturup konuşmak bence daha iyi
Aşkları en güzeli romantik komedi kızlar severlerdi. Ama erkeklerde korkunç film severlerdi :D
İlk buluşmada sinemaya gidilmesine o kadar karşıyım ki
Ilk bulusmada film sacma ama gidilecekse komedi olur. Normaldeyse tercihim korku😈
aksiyon veya aşk filmi , ask başlıca aksiyonlar doludur keza😁
Korkuya git en azindan korku sahnelerinde sarilirsin elini tutarsin o el tutma heycani gitmis olur😊
Korku
Aksiyon da olabilir komedi de🚬
#patates
#rr
Ilk buluşmada film e mi gidilirmis oturup bir kafede konuşmayı tercih ederim
Dimi
İk buluşmada sinema olur mu hiç oturup konuşmak yok mu
Dabbeee. Sonra sarılır bana cok iyi kaynaşırdık. :)
Biyografi zekasını ölçerim filmden sorular sorarım inceden
İlk bulusmada film olmaz.. birbirini tanimak lazim..
Ilk bulusmada filme neden gidilir. Insanlar birbirini tanımlı once
Dram daha iyi ağlarken sevdiğin sana sarılır işte ne güzel 😊
Hiçbiri farketmez sanıl mevzuya başlıyacağın önemli hanzo gibi dalmamak lazım 😂😂
komedi yerinde olur onun gülüşlerini izlemek bambaşka
Bence iyi fikir berabersiniz yan yana film izleyip gülüyorsunuz 😍 güzel 🙃💕
ilk bilim kurguya git filmi ne kadar merakla izledigine bak ne mal oldugunu anlarsin
Bence hic gidilmemeli biz gittik hatta ben ayarlamıştim sinema salonunda boktan bir sebepten dolayi kavga ettik filmden attilar
Aşk filmi diyolar ama bu tamamen yanlıştır. Korku filmine giderseniz bu sizi birbirinize bağlar korltupunda mesela koluna sarıl bu her iki tarafın da hoşuna gider
Bana hertürlü filmi seven ve film hakkında objektif yorum yapan biri lazım
Bence sacma sinemaya gidilmesi ilk buluşmada otur film izle bu ne
bence komedi.. insanın neye güldügü zeka seviyesini gösteriyor
Ilk bulusma sinemaya gitmek sacma ama ille de gidecekseniz romantik komedi derdim
sevgiliyle ilk bulusmayi fuckbuddyle ilk bukusma olarak okuyan olmus jdjsjfjs bence korku filmi
Hahqhahahahahah😂😂
Aksiyon/bilim kurgu dedim ama animasyon güzel olurdu
ilk gittiğimiz film dağ 2 sonra recep5 romantik filme hiç gitmedik 😂😂
Adı üstün De ilk buluşma otur bir yüz yüze muhabet et gözü gözüne değsin arkadaş
İki tarafın ortak zevkine göre bir filme gidilmeli.
Romantik olacak ve an arka sıra olacak ki aşk... Olsun😄
İlk buluşmada filme gideceğime muhabbet edip karşımdaki kişiyi tanımaya çalışmayı tercih ederim
Bence korku neden diye soracak olursanız kız korktuğunda gel korkma diye sarılrsa kız kendini güvende hisseder ve bu ilişki de güven yerini alır
Sinema genellikle boş ev bulamayınca gidilen mekan gibi kullanıldığı için ilk buluşmada olmamalı eğer aşksa tabi niyet.
İlk buluşma birbirlerini daha iyi tanıma fırsatı oluşturur. Muhabbet edilir. Sinema daha sonraya ertelenmeli.
ilk buluşmada sinemaya gittim 9 aylık ilişkim var bu da gidilmez diyenlere kapak olsun mu sjdnsn
EE yani