Bence gayet eğlenceli olabilir bir yandan film izlerken bir yandan birbirini izlemek :D Keyifli günler.. 🎬🍿

Bence gayet eğlenceli olabilir bir yandan film izlerken bir yandan birbirini izlemek :D Keyifli günler.. 🎬🍿

İlk buluşmada sinemaya gitmek yetersiz kalır bana göre. Daha iyi tanımak sohbet etmek gerekiyor ve sinema bunun için uygun bir ortam değil. Birkaç sefer sonra sinemaya gidilir.
Lisede bir kıza çıkma teklif etmiştim. Öğlen vakti onunla buluştum sinemaya gittim. Ve içerisi bomboştu film de şey mad max fury road ilk defa izleyeceğim. Film başlamadan önce alkimda ne pis dusunceler var bı bilsen. Neyse film başladı ben iptal. Böyle bir aksiyon yok ağzım açık izliyorum. Kız yanımda üf püf sıkıldı benim dikkatim sadece filmde. Neyse film bitti kızı eve bıraktım. Ardından çok iyi bir insansın ben sana layık değilim diye mesaj atmıştı. Sıkıcı bir filme git beğenmediğini anladığı zaman gel sohbet edelim film baydı de. Benden sana tavsiye
Bence erken.
Sakin ve sessiz bir cafe en idealidir çoğu zaman.
ya da sahil kenarında baş başa bir sohbet.
2. Veya 3. Buluşma sinema olabilir.
Belki bir akşam veya öğle yemeği olabilir.
Tabi son karat yinede çift olma yolunda olanların.
Hiç benlik değil. İlk buluşmada birbirimizle kaliteli ve verimli zaman geçirip sohbet ederek ilk izlenimde rahatça bulunuruz. Sinemaya gidersek bunu ertelemiş oluruz. Sinemaya ikinci buluşma iyi.
Cevap
32Cevap
Çok muhteşem bir fikir 😬
Yani iyi bir buluşma mekanı sayılmaz ilk buluşma için 😅 hangi ara konuşup enerjinizi ölçeceksiniz ki
oo aman efenim kimleri görüyoruz özledik 😂
Aman aman aman kimler kimler gelmiş 😝 naber aşko
Ben iyiyim sen nasılsın valla yokluğun belli oluyor :D
Kız ben hep buralardayım soru cevaplıyorum 🥳 denk gelmemişimdir sorularına
Aman aman keyfin yerindeyse problem yok dikkat et kendine 🤩
Bence ilk buluşmada tarafların birbirini tanıması için muhabbet etmesi önemli. En azından bakış açısını anlamak adına. Çünkü sinemada sıfır iletişim. Bir sonraki buluşmalarda olabilir.
Bence ilk buluşmada kahve içilip sohbet edilmeli. Fakat ikilinin özellikle filmlere ilgisi varsa, bu konuda mesajda çok sohbet edildiyse belki olabilir.
Filmden sıkılırsam uyurum
Film sararsa kimseye bakmam
Orta halliyse önde ki lavuk kim lan acaba diye düşünürüm
Yani ilk buluşmada sinemaya gidersek ben ikinci buluşmayı görmem 😂
İlk buluşma için hiç ideal değil. Sinemada kimi tanıyabilirim ki? 😂
Ha , amaç başkaysa olabilir ama yani öyle bile olsa ev vs. Var. 😅
Eğlenceli değil bir birimizi tanımak için daha sessiz bir ortam olsun isterim konuşabilmek anlamak anlaşılmak için.
Bence iyi bir fikir değil. İlk buluşmada sohbet edip tanımak lazım karşılıklı. Sinemada bu mümkün değil 😂
Bence mükemmel bir tercih diyorum biz gittigimizde en arkaya oturup ayakkabıları çıkarıp flimin tadını çıkarmıştık
İlk buluşma tanışma için olmalı sakin bir yerde yemek yemek veya kahve içmek daha mantıklı sinema daha çok ikinci üçüncü buluşma için bence
Yok ya hava güzelse açık bir alan daha iyi bence tanışmadan film izlemek saçma
birbirinizi izlemekten ziyade okşarsınız öpüşürsünüz :)
Fantastik ben uyurum film bitince date uyandirir herkes evine :)))
İlk buluşmalar gerginlik barındıracağı için sinema çok mantıklı olur.
Bence birbirinizi izleyemezsiniz ya da bir bölümünüzü 😅
Yani bence ilk buluşma için doğru olmaz daha çok konuşulup tanımaya yönelik olmalı bence
Önce bir kahve eşliğinde sohbet ardından sinema daha sonra yemek sonra da evlere dağılma.
İdeal ilk görüşme böyle olmalıdır kanımca..
Fikir güzel ama bence ilk buluşma da oturup sohbet etmek daha güzel o yüzden sessiz sakin bı kafe ya da çok güzel piknik tarzı yerler var yeşillik yerler oralar olabilir
Sinema+yemek+kahve+tatlı olursa tabi ki :D
Çok biliyosun sen bakıcaz bakıcaz 😅😅
Benim lafım o :D
E senin benim kalmadı sanırım sus :D
Zannımca haklısın :D
Ben teklif ettimde eski flörtüme başta kabul etti sonradan bahane uydurdu karanlık yer tabiki bisey diyemem 😁
bence direk evde buluşmak daha iyi sinema salonunda rahat olmuyo 😂😂
Karanlıkta kötü bir fikir...
Bence tanışma aşamasında yanlış ya
Sinema sevmediğim için kötü bir fikir
Tanışmışlık durumuna bağlı 🖤
Kötü bir fikir.
Olur ikinci daha iyi olur
Yaa gorsel cok tatli
Bence en saçma tercih olur.
Aslında sohbet sonrası olabilir, güzel fikir✌🏻
Sinemaya gidersek konusamayiz iatemem dhdhd
Öncesinde cafeye gidilirse olabilir