İlk buluşmada ne yapılacağına karar vermek her zaman zordur. Hoşlandığınız kişi ile bir filme gitmeye karar verdiyseniz bu ne tür bir film olmalı?Siz hangi tür bir filmi tercih edersiniz?
Kadında, kendince haklı olarak, "oramı buramı eller şimdi, gerek yok." düşüncesi oluşabilir.
Bu açıdan bakınca, ilk buluşmada sinema fikri, yaşanması zor bir fikir. İlk buluşmadan sonraki buluşmalarda sinemaya gidilebilir.
İlk buluşmada öpüşenler de var. Oluşan elektriğe göre, o anki duruma değişen durumlar bunlar. Aceleci olmamak, hayatı ve kendini kasmamak, kafada kurmamak, anı yaşamak, akışına bırakmak lazım.
Bence Aksiyon yani en sevdiğim flim türü o ama çiftler adına atılan ilk yolda bir seçime dikkat edilmeli ve objektif açıdan bakarsam bence ne âsk ne komedi ne korku asıl bunların hepsini bir arada barındıran bir flim olmali ki iki kişide memnun olsun izlediği flimden ve geçen süreden de keyif alabilmeliler.
kesinlikle bilim kurguya gideceksin ki karsinda ki kisinin tavirlarina gore ne kadar zihni acik bir insan anlayasin. her izledigine bu imkansiz, bu olmaz, iste kurgu falan gibi konusuyorsa teknoloji takip etmeyen beyinsizdir uzak durulmali
Sevgililerin bu tür girişimler yapmasına karşıyım. Çünkü ayrıldıklarında ikisi de çok üzülecek ve ruhen bu anıları hatırlayıp daha çok üzülecek. Ve en kötüsü ile toplumda olan "ooo o kaç kişi ile çıktı, eğlendi, gezdi" olayını yaşayacak olmaları. O yüzden flört değil de ciddi bir evlilik görüşmesi daha sağlıklı.
@i_seyhan ateş ve barut yan yana gelmez. Velisi de vardır yanında halka açık bir ortamdır tamam. Onun dışında "flört" amaçlıya karşıyım. Tabii çalışma yapıyorlardır, projeleri vardır bir şey diyemem.
@i_seyhan olur ama nasıl olur? Öyle tenha yerlerde değil de halka açık bir yerde oturulup çay içilir, hal-hatır sorulur. Bir insan evlendikten sonra eşine eğer bir şeyleri kıvırıp söylüyorsa orada hata vardır. Demek ki geçmişte hata yapılmış. İşte olay bu. Eşine diyebilirsin, otururduk çay içerdik kalabalık bir yerde. Ama "beraber sinemaya gittik sonra bir şeyler oldu, kolumuz temasa geçti" ya da pikniğe gittik sonra hep bakıştık. Bunu ne eşinin damarı ne de senin damarın kaldırabilir. Eğer ki bunları okurken nabzın yükselmiyorsa. Senin o damarın uyuşmuş kardeşim.
Eywallah da kardeşim nedir ya ille bir sekilde hitap edecekseniz seyhan deyin buna da gerek yoksa beyefendi deyin.. ayrıca kusura bakmayın da bu insanların zihniyeti ile alakalıdır zannettiğinizin aksine beyni bir yerleri ile calışmayan insanlar oldugu için gayette karsı cinsten arkadas olunur film de izlenir pikniğe de gidilir , hayır tenha yerde olan her insan sanki apsürt seyler yapıyor ya.. yanmayın ya bakın namus bacak arasını korumakla beraber zihni de temiz tutmakla alakalı bir kavramdr o yüzden hersey de önemli olan niyettir
Hisslerine engel olamayan her insan karsısındakinin üzerine atlamıyor degilmi , eger bir hissiyat olusursa mümkün olan en uygun cümlelerle dile getirilir karsılıgı varsa duygusal bir seyler yasanır burdan evlilik cıkar bunun nesi kötü
@i_seyhan kötü demiyorum. Her insan kendi doğruları üzerinde yaşar değil mi? Bu sizin için bir şey ifade etmiyor olabilir ama ben sevmiyorum. Yapan insana da karışamam. İsteyen öyle yapar isteyen böyle.
Beni rahatsız eden bakış acısı oldu benim için birsey etmiyor degil sadece yanlış örnekler üzerinden genelleme yapmak dogru degil yani ilişkileri basite indirgeyen denene yanılma yöntemini deneyen insanlarla temiz duygularla tanısan hareket eden insanlar karıştırılmamalı degil mi
Biz sanırım sizinle aynı toplumda yasamıyoruz cevrenize bir bakın bana dokunmayan yılan bin yasasın zihniyetini görürsünüz o yüzden bu işler kimsenin umrunda degil kaldı ki kimsenin benim hissimi bilmesine gerek yok sadece insanlar art niyetini evde bırakır cıkarsa dısarı alakasız yorumlar yapmazlar
Bence ilk buluşmada sinema iyi bir fikir değil. Çünkü, ilk buluşma en önemli detaydır ve sinema gibi bir yerde birbirinizi tanımanın imkanı yoktur. bir gözünün içine bakarak konuşacaksın, bir kendini yüzyüze tanıtacaksın ki bir şeyler olabilsin. Sinema ne öyle, karanlıkta 2 saat. Tamamıyla anlamsız.
Bana kalırsa hatunumla beraber olsam ki gerçi heç olmadı doğru alışveriş yapmaya o ne isterse alıcak ve ona oynucak cıdan pon pon tavşan ve pofuduk ayı alıp sarılmasını isterdim o minnoş gözleri taltı taltı oy insanın sarıldıktan sonra birde kulağından ısırmak istiyor sinema gereksiz temiz sakin bir göl kenarında omzumda uyumalı ki akşama kadar uyusun hiç rahatsız etmem sonra bana ben eve gitmicem desin süper olurdu ah nerde o günler
Bence kesinlikle korku birincisi romantik komedi midemi bulandırıyor çünkü Türkler bu işi beceremiyor vıcık vıcık bide ilk buluşmada höh yani olmaz aksiyonu falan çok severim ama ben filme fazla kendimi kaptıriyorum (her türlü yabancı film olmalı) korku olsun çünkü insan korktuğunda hep en yakınındakine güvenir bu da daha çabuk kaynaşmalarına ve birbirlerine oerine sadık kalmasına sebep olur
Abi cevahirdeyiz hayatımda gitmediğim yerlerden nese 2 bilete + Mısır derken 50 lira verdim o zamanda hızlı ve öfkeli 5 Yen'i çıkmış zorla ikna etdim girdik 20 dk geçti tutdurdu çıkalım ama nasıl heyecanlı film dönüp kıza bakmıyorum nese çıktık bunun surata bakılmıyor kız nasıl kin yapmışsa kfc de bir büyük kova devirdi 100 liram gitdi ben daha o zaman o parayı cebimde bir arada görmemiştim
aşk filmine gıdersek eskı yasadıgı sevgılısıyle olan bölumler aklına gelır o yuzden hıc hoslanmadıgım durumlar olur ılk zmnlar ben fılme gıtmyı tercıh etmem bırlıkte bıraz anılarımız olsun ben onun kalbınde taht kurayım o zmn romantık bır fılm olabılır :D
Sinema iyi fikir deyil.. İlk bulusmada karşılıklı oturabilecek bir yer şart.. Bir kac saat gözlerine bakmak tepkilerini izlemek mimiklerini görmek lazım. Hakkinda fikir sahibi olmak icin en iyi yöntem gidip çay içmek...
Aslinda neye guldugunu bilmek zeka seviyesini anlamaya yarar amaaaa ben korku diyorum cunku korktugunuzda yaninizdaki kisiye daha cok sokulursunuz ve kendinizi guven altina almak istersiniz korku filmleri sizi bir yapar anlayacaginiz...
İlk buluşmada sinema güzel fikir değil bence insanların önce yüz yüze bakıp saatlerce muhabbet etmesi daha iyi analiz edip tanıması gerekir ancak gidilcesede izlenecek zaten sinemada tek tür tanıdığım için aksiyon bilim kurgu
korku güven vermek için bilimsel olarak kanıtlandı bu arada ilk buluşmada korku filmine gittiğinde korkunç bir sahnede sana sarılır güven duygusu oluşur ve ayrılma ihtimaliniz %50 den %30 a kadar düşer
her iki tarafta hangi türden hoşlanıyorsa ortak karar alınarak bir tür filme gidilmeli komedi ya da aksiyon - psikolojik olan türler film sonrasında uzunca muhabbet edebilmek için en uygunları diyebilirim
Dram -aglamak olmaz- Korku-çığlık atmak tuhaf davranmak olmaz- Komedi-kötü sesi belli ediyor olmaz- Romantik komedi-kasar olmaz- En iyisi üzerinde sohbet edilebilir aksiyonlu bilim kurgu..
Bence mantıklı bir buluşma istiyorsan sakin bir cafe de çay içmek en güzeli, film izlerseniz muhabbet edemezsiniz. İnternetle yazışmakla yüz yüze konuşmak çok farklı şeylerdir. İlk buluşmada hoşlandığın adamın fikirlerini görüşlerini ileriye dönük hayallerini sorgulamalısın. Onu tanımalısın bu yüzden de ilk buluşmada film izlemek bence biraz mantıksız kalıyor
Hayır değil. Çünkü mesaj ile konuşuyor olup birbirinizi tanıdığınızı zannetseniz bile yüz yüze konuşurken karşınızdakinin konuşması bir yana jest ve mimikleri de bir nevi size onu anlatır. Bunu yapabilmeniz içinde karşı karşıya oturup sohbet etmeniz gerekir, sinemada bu mümkün değil☺
Aksiyon bilim kurgu. Ne çok duygulu ne çok vurdulu kırdılı. Normalde sinemaya gitmem ama sadece ilk buluşma içindir. Çünkü ilk buluşmada tanımazsın konuşacak bir şey bulamazsın.
Bence iyi bir fikir değil.. çünkü ister istemez sinema ortamında yakınlaşma olabiliyor. Enazindan o düşünce giriyor beyine. Hele ki en arka sıralardan yer tutulursa.
vizyonda Hangi film Varsa xd saka saka eskidenmis romantik film felan hangi film ortaksa seviyoniz ona gidin sonucta eglenecek olan sizlersiniz ha bizim isimiz baska derseniz dram olablir en arkadan yerler felan :)
Sinemayla vakit kaybetmezdim ve zaten erkekler sevgilileriyle sinemaya film izlemek için gitmiyor tabi bu erkekten erkeğe değişir. Onu daha çok tanıyabileceğim daha çok sohbet kurabileceğimiz bir yere giderdim. Cafe olabilir mesela. Sonuçta ilk buluşma
Çoğunluk romantik komedi demiş ama ilk buluşmadaki yakınlık bir kızsan seni hafife almasını sağlayabilir bu sebeple komediye gidin gülün eğlenin en azından biraz onu tanırsın nelerden zevk aldığını erkeksende ilk buluşmada sinema teklifi getirme Abaza olduğunu ya da fırsatçı olduğunu düşünebilir
Ilk buluşmada filme girmek mantıklı gelmez o yüzden secmek zorunda kalmam
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Saçmalık. İlk buluşma da sinemya gidilmez. İlk buluşmada bireylerin birbirini tanıması gerekiyor. Bu yüzden sessiz sakin bir ortam da karşılıklı sohbet havasında geçmesi daha sağlıklı olur.
En İyi Cevaplar