Ay içim şişti, hepsi aynı konunun üstünde tepinip durmuş. Show Tv: RüyaKızımız fakir ama oğlumuz zengin, kızımızın üvey annesi ve kız kardeşi var, bu bir yerden tanıdık geldi mi? İpucu: bir masaldan araklama. Star Tv: AteşböceğiKızımız fakir, güzel ama gururlu bir şöför ve zengin patronuna aşık. Aman ne güzel, sonraki bölümünleri tahmin etmekte zorlanmıyoruz. Star Tv: DolunayKızımız aşçı ve titiz olduğu kadar yakışıklı olan zengin iş adamının evinde özel aşçısı olarak çalışıyor. Aha tahmin edin ne oluyor? Aşık oluyorlar birbirine, çok şaşırdınız dimi lan. Hep aynı konunun üstünde tepinik durmaları sıkmadı mı artık?
Bu sezon bütün dizilerin senaryosu neden "fakir kız zengin oğlan" temalı? Siz de bıkmadınız mı?
Dolunay'dayız bakalım.. Gerçekten içerik saçma. Aşk mecbur sanki, hepsi de fakir kızlara aşık..
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Rüya, bundan birkaç yıl önce ekranlara veda eden Ömre Bedel diye bir dizinin yeni versiyonu. Hatta Ömre Bedel dizisinde Cesur'un eşini, Ruya dizinde Bulut'un annesi olarak görüyoruz. Senaryo hadi aynı taam da, niye aynı oyuncuyu tekrar diziye dahil ediyorlar. Komedi
İyi kalpli insanların hala var olduğunu senaryo ederek insanların duygularını sömürüyorlar, oysa zengin erkek fakir kıza, zengin kız'da fakir erkeğe bakmaz. Bu şekilde yaparak insanlarda ben fakirim ama zengin kızla aşk yaşayabilirim hayalini kurdurtuyorlar.
Türk dizilerinin vazgeçilemez itemi olmuş durumda, acilen farklı senaryolar ile Türk televiyonlarına bir devrim yapılmalıdır. Bıktık artık pembe, boş ve uzun dizilerden...
Zaten Türk dizilerin vazgeçilmez teması oldu şu fakir kız zengin oğlan olayı. Eskiden de böyle idi şimdi de öyle. Sadece Mafia/Polisiye vs dizilerde öyle birşey yok. Çok sıkıldım böyle dizilerden zaten onlara bakmıyorum ki. İnsanları boş yere avutuyorlar inanin sizede zengin koca/karı gelir gibisine
Ya ben çok bu açıdan bakmıyorum. Evdeyiz, zaman geçirmeye izliyoruz akşamları. Şaşırmaya gerek yok işte, komik, tatlı geliyor olaylar. Bilmediğimiz ne üretecekler ki? Yıllardır belli şeyle var, öyle gidiyor. Reytinglerde 1 oluyorlar, bu önemlidir. Yoksa dizi bitiyor. Televizyon izleyicisi bunu istiyor ki, böyle şeyleri sunuyorlar.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aynen bıktık Hepsinin de "şirketi" var Ne şirketmiş arkadaş ya Lüks arabalar falan çok yapmacık
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hea, bak onu eklemeyi unuttum. Hepsi şirket sahibi asddffg
Hepsi Kore dizilerinden alıntı şu anki dizilerin. Alıyorsunuz bari yine kendinize benzetmeyin. İçin ediyorlar Türk her konuda kendini tekrarlamazsa olmaz
Özgün fikir yok ki birbirinin aynısı konu farklı senaryodan başka bişey değil hele ki ateşböceği kiralık aşk in birebir aynısı sadece kızların biri şoför diğeri asistan bu ne yaa😡😡
ben son yıllarda izlemeye değer bir dizi görmüyorum efem. baksanıza bu tür senaryosu bayatlamış dizilerden artık pembikler bile hoşlanmıyor. biz mavişler nasıl hoşlanalım.
En İyi Cevaplar