Akasya Durağının sahibi Nuri Baba.
Çiçek Taksinin sahibi Ramço.
Peki siz hangi durağı ve taksicileri daha çok seviyorsunuz?
Çiçek Taksinin sahibi Ramço.
Peki siz hangi durağı ve taksicileri daha çok seviyorsunuz?
Çiçek Taksi , daha sıcak bir aile dizisiydi , fazla abartıya kaçmaması rollerinide çok uyumlu kalıbına uygundu ve doğal gelmesi Akasya Durağı sonradan izlediğinde o eski dizidekinden yavan kalıyor ve bana çok yapay geldi kişikler karakterler olağının çok dışında ve Çiçek taksinin üzerine olduğu için o kaliteyi bir türlü yakalayamadım... doğallıktan uzak geldi bana... sevenleri vardır... benim kişisel fikrim bu
Peki Akasya Durağının neden doğal olmadığını düşünüyorsun?
Akasya Durağındaki Sinan Kaya (Levent Ülgen) karakteri efsane değil mi?
çünkü karakterler daha önce izleyiciye yansıtıldı her birinin benzeri yenisine uyarlandı... yani açıp izlediğinde ben aynı rolleri daha önce keşfettim diyorsun kopya demiyorum ama insanın içimizden biri kavramı o diziyle çok tuttu daha saftı... buradakiler düz metinleri okuyormuş ona göre oynuyor hissiyatı oluşturdu... doğal derken kastım buydu... ayrıca ordaki oyuncular hepsi iyi kariyerli kişiler... onlar sadece konsepte uymaya çalıştı ama halk bunu zaten görmüş... kişisel performans olarak bakarsan elbette efsanedir Sinan Kaya biz telefizyon izlerken özellikle eski nesil doğallığıda o akışıında korunmasını isteriz..
Akasya durağı 🚕😂🚖
Peki neden Akasya Durağı?
ya çok güzel samimi geliyordu tam bir türk babasi osmanaga yani yapmacik değildi
Cevap
3Cevap
Ferat taksi. Cennet mahallesi 😂😂
Ya ne alaka
Çiçek taksi.
Peki neden çiçek taksi?
Akasya Durağında Sinan Kaya var ya en samimisi o :)
çiçek taksi
Peki neden çiçek taksi?
cengiz var peker var bekir aksoy selim vs.. bu tipler hoşuma gidiyor beni güldürüyor
Yaaa Akasya Durağında Sinan Kaya var. Sen ne diyorsun ya?
saygı duyarım ama pek düzenli izleyici değilim hani tabiri caiz ise açık olursa izleyenlerdenim
Cicek. taksi 😊😊
Çiçek taksi
Peki neden Çiçek Taksi?
Akasya durağı
Peki neden Akasya Durağı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar