Tatil & Seyahat Tatile gittiğiniz de ulaşım aracı olarak vip araba mı tercih edersiniz taksi mi? Gamzekrt Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Vip Taksi Otobüs Diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Tatile gittiğiniz de ulaşım aracı olarak vip araba mı tercih edersiniz taksi mi? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
WanderingBird Takip Et FenomenXper 5 Yaş: 27 +1 yıl Araç kiralıyorum genelde, birkaç arkadaş gitmişsek Ahat oluyor. Teksem taksi tercih ediyorum. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Ben şahsi araç ile giderdim 1 0 Yorumla
HAKAANN99 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Ben şahsi arabamla gidiyorum. 1 3 Yorumla Gamzekrt +1 yıl Velevki şahsi aracınız yok :) Yorumla HAKAANN99 +1 yıl Ayağımı yorgana göre uzatırım bütçem hangisine yetiyorsa Yorumla Gamzekrt +1 yıl 👍👏 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,4b cevap paylaştı. Genelde otobüsü 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Araç kiralıyorum genelde, birkaç arkadaş gitmişsek Ahat oluyor. Teksem taksi tercih ediyorum.
Ben şahsi araç ile giderdim
Ben şahsi arabamla gidiyorum.
Velevki şahsi aracınız yok :)
Ayağımı yorgana göre uzatırım bütçem hangisine yetiyorsa
👍👏
Özel aracımla gidiyorum sürekli
Ranger'ım her zaman yanımda :)
Otobüs.
Kiralıyorum.
Genelde otobüsü