Diziler & Filmler Akasya Durağı mı yoksa Çiçek Taksi mi? YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor NEDEN?🤔 Akasya Durağı Çiçek Taksi Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Akasya Durağı mı yoksa Çiçek Taksi mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Akasya durağı biraz daha modern komedi tadında idi. Çiçek taksi ile aile komedi 1 0 Yorumla
klm55 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl akasya durağı daha bir güzeldi bu arada çicek taksiyi hiç izlemedim akasya durağı izlemesi daha fevezliydi. 0 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Akasya durağı çünkü daha samimi geliyor 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 13,9b cevap paylaştı. Çiçek taksi daha nostaljik samimi 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 499 cevap paylaştı. Taklitler aslını yaşatır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Akasya durağı biraz daha modern komedi tadında idi. Çiçek taksi ile aile komedi
akasya durağı daha bir güzeldi bu arada çicek taksiyi hiç izlemedim akasya durağı izlemesi daha fevezliydi.
Çiçek taksi ilk olduğu için
Akasya durağı çünkü daha samimi geliyor
Çiçek taksi daha nostaljik samimi
Taklitler aslını yaşatır
Akasya Durağı çok seviyordum
Çiçek taksi
Çiçek taksi
akasya durağı