Kore dramasi izleyen arkadaşıma o kadar çok "evlerden ırak "bakışı atmış olmalıyım ki şu an bende baya baya izliyorum. 😂 izlemeye ergen dizileri ile başlasam muhtemelen devam etmezdim. Fakat Aralık ayında "descendants of the sun " ile başladım. dizi dünyaca ünlü ve sağlam bir senaryoya sahip. Özel Kuvvetler askeri Yüzbaşı Yoo Shi Jin ile Cerrah Kang Mo Yeon un aşk hikayesi ve macera dolu yurtdışı görevleri konu edilmiş. İkinci sezon için aşırı istek olmuş. Fakat yapımıcinin açıklamasında devam etmek istediklerini fakat oyuncuların 1 sezon anlaşması olduğu için farklı projelere imza attıklarına yer vermiş. İkinci sezon olursa yan karakterler olan Yoon Myeong Joo ve Seo Dae Young ile devam edebilirmis diye söylentiler var! siz neler düşünüyorsunuz? bilgisi olan var mı? ya da bu şekilde devam etse izler misiniz?
Başroller olmasa da bu diziyi izlerim
Kadro tam olmazsa izlemem
Bence ikinci sezon olmayacak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Descendants of the Sun izleyenler burda mi? ikinci sezon var mı?
kore dizilerinin en güzel yanı tek sezon ve az bölümlü olması :) ben dün netflixte bir diziye denk geldim 36 bölüm ki düşün türk dizilerinin bölüm sayısı 100"ü geçiyor.
Şimdiye kadar izlediğim en iyi dizilerden. Günümüzde önümüze serilen aşk kırıntılarından ziyade Gerçek bir Aşk örneği. Devam etmesini çok isterdim ama senarist anlatmak istediği hikayeyi anlattığını söylüyor. Belki benzer bir hikaye ile devam eder.
Dizinin bitmesi ne kadar üzse de devamı gelmemesi herkes için daha hayırlı. Çok seviyorum bu diziyi ayrı <3. Moon Lovers dizisini de çok öneririm şu an herkes onun 2. sezonunu bekliyor, çıkabilir.
Evet genellikle öyle olur ya, Hem bir şeyin iyi olması için akılda kalıcı olması gerekiyor bunun için merak gerekiyor beklenti gerekiyor bu dizi bunu fazlasıyla verdi örneğin titanik gibi jackin ölmesi gerekiyordu ancak bu şekilde akılda kalıcı olabilirdi benim düşüncem.
ergenlerin izlediği şeklinde demek istemedim ergenligin konu edildiği yani. yanlış anlaşılabilir olmuş evet. Kore de ve uzak doğuda çok var bu tarz diziler yarısı da müzik ve dansla geçiyo lise hikâyeleri. Bundan söz ediyorum