Sıkilmadan arka arkaya merakl izledigim diziler var. Stranger Things Aklıma direk ilk olarak bu dizi geliyor. Şu an 3 sezonu var 4. Gelecek ama hiç sıkılmadan izlemistim. Fantastik türünde cok iyi bir dizi bence. Bir kasabada normal dünyanın ötesinde başka karanlık ve yaratıkların olduğu bir dunyanin kapısı vardır. Onlarla ilgili heyecanli ve sürükle bir dizi. Locke&key Bu da çok ama çok begendiğim fantastik dizilerden birisi. Şu an 2 sezonu var. 3. Sü de ileriki yıllarda gelir sanirim. Konusuabalarının ölümü ile birlikte babalarınin çocukluğunun gectigi kasabada büyük bir eve gelir 3 cocuk ve anneleri. Cocuklar orada sihirli anahtarlar bulurlar. Her anahtarin farkli bir gorevi vardır ilk basta eglenceli gibi gelir sonradan bircok tehlikeli durumlarla karşılaşırlar. Alice in Borderland Squid Game'e benzeyen bir dizi ama ben o diziden önce izlemiştim bunu. 3 arkadaş bir anda şehirde kimsenin olmadığını farkeder. Bir oyun yalani yazısı vardir kocaman. Kendilerini sürekli ölümcül oyunların olduğu bir dünyada bulurlar. Baya iyi bir diziydi, dediğim gibi Squid game e benziyor ama bu dizi de iyi. Unbeliaveble Bu gerçek hayat hikayelerinden alınmış mini bir dizi. 2 kadın dedektif bir tecavüzcüyü yakalamaya çalışıyorlar. Ve başrolde genc bir kiz daha var. Onun psikolojisi filan çok iyi işlenmiş dizide. Beğenmiştim ben. In from the cold Bu en son izlediğim dizi. 2. Sezonu gelir mi bilmem ama beğendim bunu da baya. Bir Rus ajanı kadın var. Bu bazen şekil değiştirebiliyor. Bilimkurgu bir dizi. Ajanlı ve aksiyonlu şeyleri seviyorsan gayet güzeldi. The Stranger Mini bir dizi. Sonuna kadar ne olacak diye merak ettiriyor. Konusu ise yabancı bir kadın bir adamin yanina gelir ve adamın karısı hakkında ondan sakladığı bir sırrı söyler ve dizi böylece başlar. Archive 81 Bu da son izlediğim dizilerden birisi. Gerilim ve psikolojik tarzda diziler seviyorsan bu dizi güzeldi. Başlari biraz sıkıcı gelebiliyor insana çünkü başta anlasilmiyor ama sonradan belli oluyor her şey.
Tam da dediğin gibi bir sonraki bölümü izlemek için can atacağın, hatta tüm sezonu bitirmeden başından kalkamayacağın bir dizi biliyorum :) Ben de ‘ne izlesem?’ kararsızlığı yaşadığım bir anda keşfettim bu diziyi, iyi ki de keşfetmişim diyorum şimdi. Çünkü aşırı eğlenceli, güldürürken düşündüren bir dizi.
Kaçıncı bölümde olduğunuzu unutturacak çok eğlenceli bir dizi: 10 Bin Adım
GAİN: 10 Bin Adım
10 Bin Adım dizisinin bölümleri 10’ar dakikalık, kaçıncı bölümde olduğunuzu hiç fark etmeyeceksiniz bile :) Açıkçası ben hiç bitmesin istedim çünkü izlerken çok eğlendim. Başrollerinde Devin Özgür Çınar ve Engin Günaydın yer alıyor. Muhteşem ikili olmuşlar, bu sayede dizi su gibi akıyor.
10 Bin Adım dizisinin konusu da oldukça etkileyici!
10 Bin Adım Konusu
İki eski sevgili her gün yürüyüşe çıkıyor desem, ne düşünürsünüz? Evet yanlış duymadınız :) İki eski sevgili, Dünya Sağlık Örgütü’nün sağlıklı bir yaşam için her gün #10BinAdım önerisine uyuyor ve birlikte yürümeye karar veriyorlar. Yürüyüşler bolca sohbetli geçiyor, ilişkiler ve hayat üzerine birçok şey konuşuluyor. Tabii eski defterler de açılıyor mutlaka, tatlı didişmeler de yaşanıyor. Asıl eğlence burada, 10 dakikalık bölümler bol kahkahayla bitiyor.
Ben izlerken hem çok eğlendim hem de eski sevgililerin arkadaş kalıp kalamayacağını sorguladım. Tabii neden olmasın? İmkansız değil bence. Her gün #10BinAdım atmadığım için de biraz kendime kızmış olabilirim :) Eski sevgilimle yürüyüş yapma fikri bir yandan eğlenceli geliyor bir yandan da sinir bozucu. Neyse konumuza dönelim :)
10 Bin Adım dizisi 2 sezondan oluşuyor, tüm bölümleri GAİN’den izleyebilirsiniz. Bir süre sonra tekrar izlemeyi düşünüyorum ben :)
Dizilerin çoğu kapitalist sistemin aktörleri tarafından toplumların istenilen yöne evrilmesi ve dünyanın yeniden dizayn edilmesine hizmet etmek üzere bilinçli olarak üretilmektedir. Dizi film sektöründeki büyük firmaların finansörlerine baktığınız zaman ne demek istediğim anlaşılacaktır..
Aslinda birkac bolum izledim ama cok sikilgan bir insanim o yuzden sonunu getiremiyorum. gercekten sürükleyici olan bir dizi varsa tavsiye alabilirim senden.
gönül dağı sevdiğim topraklar da çekiliyor diye mi yoksa 90'ların çocukluğunda ki samimiyetleri olduğu için mi pek bilmiyorum ama 33 yasındayım ilk defa bir dizinin sonraki bölümü için bu kadar sabırsızlanıyorum
Eskiden ortam musaitken (bekar😁) bir çok diziyi seyreder zamanın nasıl geçtiğini anlamazdın Arrow ilk dört sezonu, Shameless, wampires diaries bunlardan bazilari
Açıkçası ilk reklamını gördüğüm andan itibaren merakla izlemek istediğim bir dizi. Ama hala üyelik yaptırmadım maalesef Dilerim yakın bir zamanda izleyebilirim. :)
All of Us are Dead izledim ve bir günde bitirdim. Valla ilk bölümleri sardı tabi herkese hitap eder mi bilmem. Ha bir de Breaking Bad var ilk 2 sezonu fena sarıyo.
Türk dizilerini söyliyim şu an günümüzde olan yasak elma bir de yaklaşık 15 yıl önce bir dizi vardı Muhteşem Yüzyıl defalarca izledim hala da izlemeye devam ediyorum duyamıyorum bu dizilere
Kurtlar vadisi der susarım ne güzel sansürde yok o zamanlarda ☺️
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Merlin dizisini tavsiye ediyorum. Duygusalsan ve yerli dizi seviyorsan Poyraz karayel başka. O dizide bir tek dram yok polisiye komedi aksiyon gerilim her şey var. Aksiyon ve savaş filmini seviyorsan mesela band of brothers kesinlikle tavsiye ederim 👌