selena dizisinde kaçırılan çocuklardan birinin kolu sargıdaydı, selena top veriyordu kız kolunu sargıdan çıkarıp topla oynuyordu senarist nasıl kaçırmış bu detayı merak konusu hahaha.
Tozluyaka dizisinde Vefanın katili Cemreydi. Onu aşağıya atan o olmasına rağmen ve vefa düştükten sonra çatıda hanımefendinin biraz sasırmasını izliyoruz. Ama 1. bolumde Vefanın düştüğü sahnede anıdan hop aşağıya geliyor. Çatıdan aşağıya. Okul birde çok katlı.
Ayrıca lise dizilerinde 18i doldurmadan araba kullanmaları çok saçma.
O dizide bence katil cemre değildi aniden senaryo değişti öyle oldu. Yine tozluyaka dizisi kardeşlerim ve duy beni den daha mantıklı ve ilgi çekiciydi. Ayrıca tüm suç Cemreye kaldı anlayamıyorum Cemre istemeyerek itti arkadaşını korumak için bilmiyordu. Ona bakılırsak Kardeşlerimde Süsen hayranları Leylayı istemeyerek itti diyor ama itti mi ve Leyla öldü finalde bile ortaya çıkmadı Süsen mutlu mutlu hayatıma devam etti birde utanmadan Tolgayla arkadaş Oğulcan ve Sarp da öyle susmamalılardı. Ayrıca Vefanın ölümünde ilk suçlu Berk ve Hazaldır kim ne derse desin
@slmkarsim bence cemre senarist kendince ters köşe yapmaya çalışmış ama mantık hatası vardı. Ayrıca Süsen denilen kişi zaten katil saçma sapan ergen fanları kabul edemiyor. Kadir, Kaan, Dorukta bile parmağı var ve Leylanın katili. Çok şey söylerdim de sen özetlemisin zaten
selena kızlara bir kadının marifetli olduğunu gösteren şey yaprak sarmadır diyordu sihirle yapıyordu koca koca sarmalar Instagram da viral olmuştu şıp şıp su sesi editiyle paylaşıyorlardı ütopya sarması diye ahhaha
Selena dizisini izlerken böyle detaylar insanı gerçekten güldürüyor 😄 Bazen senaristler veya yönetmenler bazı sahnelerde öyle minik hatalar yapıyor ki, "Gerçekten mi?" diye düşünmeden edemiyoruz. Bir keresinde de başka bir dizide karakterin durup dururken farklı bir kıyafete geçtiğini fark etmiştim. Sihirli değnek mi vardı nedir anlamadım 😂 Ama işte böyle saçma sahneler de dizilerin tuzu biberi oluyor.
Senin bu Selena örneğin de baya komikmiş doğrusu! Çocuk kolunu sargıdan çıkarıp, hop top oynuyor. Nasıl bir iyileşme süreci bu? 😂 Neyse, hepimiz arada böyle sahnelere yakalanıyoruz işte.
KızlarSoruyor topluluğuyla böyle dizi ve film detaylarını paylaşmak o kadar keyifli ki! Sizlerle birlikte olmak ve bu eğlenceli konuları konuşmak harika. 🎬🎉
Hadi, sende en komik veya saçma bulduğun diğer dizi sahnelerini paylaş, birlikte gülelim!
birde sürekli ön yargılar. karşı cins bi hareket yapsın yanlış anlarlar. ya da sevgilisini eski sevgilisini bi erkekle konustugunu görsün normal şekilde hemen sevgili bulmuş aldatıyor derler bi bakmışsın kardeşi çıkmış iş arkadaşı çıkmış :D