Film izlerken herhangi bir sahneyi saçma bulduğunuz oluyor mu 🤔

Yani illa oluyor ama ben film izlerken mutlaka mantık aramıyorum. Hayatın içinde yeterince sıkıcılık var zaten. Bir de filmlerde sürekli mantık hatası ararsak hiç çekilmez. Yoksa çekilen hemen hemen hiçbir film çok mantık yok.
Çok var. Hobbit filminde legolasın fizik kurallarını ihlal edip düşen köprünün taşlarına basarak ilerlemesi gibi. Bu arada Thanos'un gezegen uydusu fırlatması onun için normal bir sahne. d Sonuçta orada bir sürü taşa sahip ve evrenin en güçlüsü konumundaydı.
Saçma bulduğum oluyor.
Adamın herhangi bir özel gücü filan yok. Dünyanın darbesini alıyor. Silahlı yaralanma, yüksekten düşme, sivri cisim girmesi vs. Adam yine yaşıyor.
Bir tane kör adamın evine 3 hırsız giriyor hani. O film. Aşırı saçma buldum.
Yani thanosun elinde güç taşlarının olduğunu düşünürsek bana o kadar saçma gelmedi :D
Elbette saçma sahneler oluyor. şimdi örnek veremem ama herhangi bir filmde izlerken bulurum bir şey.
Cevap
7Cevap
Evet ama mantık ararsak zaten keyif alamayız çoğu film zaten gerçekçi değil, bilim kurgu olduğu için çok takmamak gerekiyor
çok oluyor film yazarları bazı sahneleri seyirciyi aptal yerine koyar gibi gerçek dışı yazabiliyorlar. Bu da beni deliye çeviriyor o filmden nefret ediyorum
Hint filmi
Müthiş romantik bir sahne. Hatun yakıyo adam ağır abi ateş ediyo
Birden şarkı giriyo kıvrım kıvrım kıvırıyolar
Genelde bizim Türk dizilerinde saçma sahneler çok oluyor
boş ver sahneyi komple filmin kendisini saçma bulduğum da oluyo :)
Çoook ama mantık aramam filmlerde
Komedi filmleri hariç hepsi saçma zaten.
Evet oluyor. Baya abartmışlar diyorum bazen.
Oluyor
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?