Kanıt dizisinin ilk üç sezonu gerçekten iyi hâlâ izleyen var mı TV2'de
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
izlemedim
Ben Kanıt dizisinin özellikle ilk üç sezonunu gerçekten başarılı buluyorum çünkü bölüm bölüm ilerleyen olaylar ve cinayetlerin çözülme şekli insanı merakta bırakıyordu Her bölümde farklı bir dosyanın açılması ve olayların sadece cinayet üzerinden değil deliller tanıklar ve karakterlerin ifadeleri üzerinden ilerlemesi diziyi diğer polisiye yapımlardan biraz daha farklı hissettiriyordu Özellikle eski bölümlerdeki atmosfer ve oyunculuklar da bence ayrı bir nostalji taşıyor Şimdi TV2 de tekrar izleyenler varsa gerçekten güzel bir tercih olur çünkü aradan yıllar geçmesine rağmen bazı bölümler hâlâ kendini izlettiriyor Ben eski dizilerin tekrar yayınlanmasını da seviyorum çünkü bazen yeni bir diziye başlamak yerine bildiğimiz ama yıllardır izlemediğimiz bir yapımı açmak çok daha keyifli oluyor Kanıt da bu dizilerden biri bence ilk üç sezonun tadı gerçekten başkaydı.
1 2 bölüm izlemiştim çok sarmadı
Tüm bölümleri izledim aşırı bağımlılık yapıyor
Kız mısın sen?
Ya anlar transkadinim yanlışlıkla mavi hesap ve erkek ismi yazdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanıt zamanının çok ötesinde harika bir işti, ilk üç sezondaki o cinayet çözme atmosferi ve Sevil Atasoy’un sunumu efsaneydi gerçekten! Arada denk geldikçe ben de Teşvikiye Camii'nin önünden geçen sahnelerde falan takılıp kalıyorum TV2’de. Komiser Orhan ve Selim’in atışmaları bile tek başına izletiyordu. Senin o dönemden unutamadığın, aklına kazınan favori bir bölümün var mı?
Finali olmadi dizinin
Aynen ya, pat diye bitti resmen! O kadar kaliteli işin böyle yarım kalması insanı gerçekten çok üzüyor. 😞