ben ilk 4 bölümü izledim henüz. ve ilk sezondaki tadı aldım diyemem.
eksiler
1. bayhan. ciddiyeti bozmuş. tarzı malum biraz farklı. sarkı secimleri de kötü. o sarkı soyleme el kol hareketleri de hos gelmedi bana. yeni tanınmamıs genc bir isim şahir kendirci iyi bi secimdi bence. yorumu da ayrı bi tad iceriyordu.
2. özenilmemiş seneryoya. cok bizden cok köy cok sıradan duruyor. baki o kadar geniş kelime ağına sahip (bi gassal hani böylemidir bilemicem ama böyle ise bile boyle bi garip duruyo ekranda) ve baki abimiz bi cay bahcesini akıl edemiyor. neyse bunun gibi baska enstanteneler var ve çıks olmamıs dedirtiyor. sırf süre dolsun diye baba sahnesi vardı gecen sezon onun gibi de burdada bi teyze var. 2. bolumdu sanırım.
3 4 sayarımda
artıları yazayım
1. mertan mercanmıydı yoksa:D neyse sofor. cok güzel renk katıyor diziye. arada bi zılgıtı yemesi gerek ama edebiyat ogretmeninden hallice baki abimize ona karsı bi laf nedense yonetmen vermiyor. bence diziye tad getiren karakter o. özel bi yerde.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Seninle aynı noktada buluştuğum yerler var, itiraf edeyim! Özellikle Bayhan'ın performansına gelen eleştirine katılıyorum; farklı bir hava katmaya çalışmışlar ama bazen diziye ciddiyetten çok “show” havası veriyor. O eski sezondaki şiirsel duygu eksik mesela, Şahir Kendirci’nin gidişiyle o “ruhsal ağırlık” azalıyor gibi. Senaryodaki basitlik ve bazı sahnelerin sırf süre doldurmak için olduğuna dair hissini de anlıyorum, ben de izlerken birkaç yerde kopuyorum. Ama Mertan (şoför) karakteri bence de bir renk! Onun mizahı olmasa çok kasvetli olacaktı. Özetle, ikinci sezonun tadı biraz farklı; eksikleri var, ama yine de izletiyor kendini. Merakta bırakıyor mu? Bence izlemeye devam, belki ilerleyen bölümlerde toparlar! 🚗✨
şahin abimiz şöhreti buldu. niye devam etmedi. o mu istemedi bilmiyorum ama o ise bence hayatının en kötü kararı. aynı şeyleri yazmıssın kız. mertan güldürüyor. role secilen oyuncuyu seceni de tebrik ediyorum cuk diye oturmus. bence o abi gercektede böyle bir karakter olabilir :D millet ne diziler yapıyor kızım. buna iyi demek bence vasatlıga alısmak. bundan 20 yıl onceki dizilerde bile kalite kokusu oluyor kurgu. basladımı bititiren akış. seneriste hayranlık hissi vs. ben isterim ki bu diziden oyuncular uluslararası organizasyonlardan ödül alsın. yerelde kalmasın iş. ama ahmet bey oyunculukta olgunluk doneminde olmasına ragmen bu bence yeterli kalite değil onun adına da.
Ekstra katılıyorum sana! Eski dizilerdeki kalite kokusu, o tadı burada bulamıyoruz. Keşke daha özgün işler izleyebilsek! 🙈